MENUMENU

Womanizer Pro Kopen

De Womanizer (Pro) is een seksspeeltje, voor vrouwen, welke inmiddels wereldberoemd is. Dit innovatieve Womanizer speeltje heeft als doel de clitoris te stimuleren en doet dit door middel van drukgolven. Een voordeel hiervan is dat er geen direct contact met de clitoris is. Hierdoor zullen klachten zoals overstimulatie en gevoeligheid volledig verdwijnen! Erg gemakkelijk in gebruik en niet voor niets dat miljoenen vrouwen de Womanizer hebben gekocht. Wil jij meer weten over de werking van dit speeltje en ben jij benieuwd naar tips? Lees dan verder.

Wat doet de Womanizer precies?

Dit speeltje is gemaakt om de vrouw contactloos te plezieren. Het voordeel is dat er hierdoor minder irritatie door wrijving ontstaat en de clit niet overgevoelig reageert. Dit doet de Womanizer Pro W500, opvolger van de Womanizer W100, door middel van drukgolven. Je clitoris wordt het speeltje ingezogen en wordt dan door deze golven gestimuleerd. Het is het eerste product op de markt dat door middel van deze manier het vrouwelijke orgasme een boost heeft gegeven. De orgasmes zul je totaal anders, en heel intens, ervaren in vergelijking met orgasmes die je krijgt door vibraties.

Verschil tussen de verschillende modellen

Wanneer er verschillende modellen op de markt beschikbaar zijn is het logisch dat jullie je afvragen wat nou de verschillen zijn. Qua functionaliteit zit er geen verschil tussen de modellen; allemaal werken ze jou naar een orgasme toe door het gebruik van drukgolven. Het verschil tussen de Womanizer vibrators zit hem in de looks, de levensduur van de batterij, de vorm en het aantal standen waar je de Womanizer mee kunt instellen.  De nieuwere versies zijn waterdicht en dus ook te gebruiken wanneer jij even een moment voor jezelf wilt, bijvoorbeeld in bad.

Waterdicht: Womanizer Pro 40, Womanizer Plus, Womanizer 2Go, Womanizer Pro serie.

Wil jij in één oogopslag zien welke functies het ene model wel of niet heeft? Neem een kijkje naar het volgende tabel.

Waarom zou je gaan voor een Womanizer?

Voor een speeltje waarvan de prijs aan de hoge kant ligt is het niet gek dat jij je dit afvraagt. De laatste jaren heeft de Womanizer zich wel bewezen bij het grote publiek en is na al die jaren nog steeds een van de populairste speeltjes op de markt. Nog niet overtuigd? Lees verder voor enkele redenen waarom ook jij een Womanizer Pro in huis moet hebben!

Je krijgt sneller een orgasme

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde vrouw, 15 tot 20 minuten nodig heeft tot ze tot een orgasme komen. Uit onderzoek is gebleken dat de Womanizer dit binnen 4 minuten kan bereiken doordat het sneller het juiste plekje weet te stimuleren.

Komt dicht bij het gevoel van orale seks

Door het zuigende gevoel van de Womanizer geeft dit een realistischere ervaring dan bij het gebruik van een vibrator. Dit zuigende gevoel is erg prettig omdat het heel zacht uit wordt gevoerd. Start op een lage intensiteit en verhoog de intensiteit voor meer zuigkracht.

Hoge kans op meerdere orgasmes

Voordat de Womanizer officieel op de markt kwam was de bedenker op zoek naar een speeltje waardoor vrouwen meerdere orgasmes in 1 sessie zouden kunnen krijgen. Hieruit is de Womanizer W100 ontstaan. Uit intern onderzoek van de bedenkers is gebleken dat meer dan 70% ook daadwerkelijk een tweede of zelfs derde orgasmes kreeg.

Ook te gebruiken voor tepelstimulatie

Vanwege de techniek die gebruik wordt, kan je dit ook goed gebruiken wanneer je ervan houdt je tepels te stimuleren.

Populair door Heleen van Royen

Wereldwijd was dit speeltje al erg populair, maar in Nederland wist het na 1 publicatie van Heleen van Royen pas echt de mensen te bereiken. Niet alleen in haar boek: ‘Sexdagboek’, heeft ze het hier over, maar ook in de Volkskrant en tijdens een uitzending van Jinek was zij laaiend enthousiast. Hierdoor is de Womanizer niet alleen bij Heleen van Royen onmisbaar in het nachtkastje, maar ook bij vele vrouwen een enorme hit.

Onderhoud

Qua onderhoud zit er nog wel een verschil tussen de oudere en nieuwe modellen. De oude modellen zoals de W100 en de Starlet dien je te onderhouden met een toycleaner en een vochtige doek. Maak deze niet schoon onder de kraan want deze zijn niet waterdicht!

Voor de nieuwe modellen is het stukken makkelijker tegenwoordig. Pak je toycleaner bij de hand en verwijder het kapje van de Womanizer. Spray dit in met een toycleaner en zet het speeltje aan op de laagste stand. Laat deze voor een minuut onder warm water aan staan. Schud daarna het overtollige water eruit, laat het speeltje aan totdat er geen geluid van water meer hoorbaar is en droog af. Klaar voor volgend gebruik!

Terug naar boven