MENUMENU

Wand Massager kopen

Ben jij op zoek naar een seksspeeltje wat ook andere (gevoelige) plekken kan masseren? Lees dan verder en kom erachter waarom vele andere de Wand Massager hebben gekocht. De wand vibrator is een krachtige vibrator in de vorm van een toverstaf. Vandaar de naam ‘wand’ wat in het Engels, toverstaf, betekend. In haar begin jaren werd dit product verkocht om als massageapparaat te dienen maar sinds enkele tientallen jaren is het uitgegroeid tot een van de populairste seksspeeltjes van deze tijd.

Wat kun je met dit speeltje?

De wand vibrator is een speeltje wat je veelzijdig kunt inzetten. Voor wanneer je jezelf wilt bevredigen of voor wanneer je juist samen met je partner wilt genieten van een intieme massage. De (standaard) uitvoering van de wand massager is niet geschikt voor penetratie maar wanneer je dit wel wenst zijn er meerdere attachments te koop. Let hierbij wel goed op de diameter van jouw speeltje en de maat van de attachment.

Gebruik voor een massage

De kans is groot dat jij dit seksspeeltje koopt om alleen voor seksuele stimulatie te gebruiken maar we raden aan om deze ook eens zeker te gebruiken als massageapparaat. Wanneer jij last van je spieren hebt na bijvoorbeeld een zware sportieve inspanning, helpen de krachtige vibraties van de wand massager bij het herstel. Door de krachtige motor zijn de vibraties erg krachtig waardoor deze diep indringen in het spierweefsel. Dit zal de bloedsomloop verbeteren.

Gebruik als vibrator

Met verschillende vibratiestanden en puls mogelijkheden is dit speeltje in staat om bijna elke vrouw te stimuleren. De massager, die bekend staat om haar krachtige motor, zorgt voor diepe vibraties die verschillende gebieden van het lichaam kan stimuleren.

Welke modellen zijn er?

Standaard

Dit is de uitvoering zoals wij hem allemaal kennen. Kenmerkend door haar grote formaat, krachtige motor en een snoer inclusief stekker om het speeltje mee aan te sluiten. Bekende merken die wij verkopen zijn onder andere:

Mini Wand Massage

Het standaardmodel is voor een seksspeeltje van een groot formaat. Wil jij graag het speeltje ergens mee naar toe nemen maar is het eigenlijk veel te groot? Of misschien ligt het niet lekker in de hand en vind je het te zwaar. Voor deze mensen hebben wij een compactere versie te koop. Vaak zijn deze oplaadbaar en/of draadloos maar beschikken wel over een iets minder krachtige motor dan de standaarduitvoering.

Draadloos en oplaadbaar

Het grote voordeel van een draadloze en oplaadbare vibrator is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen en gemakkelijk kunt gebruiken. Vaak is deze variant ook nog eens waterdicht waardoor je bijvoorbeeld in bad of ondr de douche

Wand vibrator met opzetstuk

Heb jij zin in variatie? Dit model heeft een afneembare top en kun je combineren met verschillende attachments. Hierbij zijn er mogelijkheden met een top met extra textuur voor extra stimulatie of voor een stuk waarbij je jezelf kunt penetreren.

Reinigen van je speeltje

Het reinigen van je wand massager gaat gemakkelijk met een toy cleaner. Dit is een speciaal product om al je seksspeeltjes mee af te nemen. Is je speeltje waterproof? Gebruik dan een toy cleaner in combinatie met heet water om er zeker van te zijn dat alle bacteriën zijn gedood.

Terug naar boven