MENUMENU

Vibrerend ei kopen?

Een vibrerend ei is een seksspeeltje om samen of in je eentje te gebruiken. Het trileitje kan op openbare plekken gedragen worden wat voor spannende situaties kan zorgen. De meeste trileitjes zijn op afstand te besturen door middel van een afstandsbediening. Er zijn veel verschillende soorten vibrerende eitjes. Naast dat dit seksspeeltje erg spannend is kun je het ook overal mee naartoe nemen. Door het kleine formaat past hij gemakkelijk in je tas of koffer.

De voordelen van een vibrerend ei

Makkelijk mee te nemen: Een groot voordeel van een vibrerend ei is dat het gemakkelijk is mee te nemen. Door de kleine bolle vorm kun je hem gemakkelijk in je tas stoppen.

Relatief stille vibrator: De meeste trileitjes zijn stiller dan normale vibrators. Vooral wanneer de vrouw een vibrerend ei draagt hoor je het seksspeeltje bijna niet.

Op afstand te besturen: Een trileitje is vaak op afstand te besturen. Zo kun je spannend met je partner een opwindend voorspel spelen zonder elkaar fysiek aan te raken.

Goed als beginnerstoy: Wil je beginnen met een seksspeeltje maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Een trileitje is een leuke en opwindende manier om kennis te maken met een seksspeeltje. Het formaat is niet intimideren en je kunt het samen gebruiken zonder elkaar fysiek aan te raken.

Waar moet ik op letten bij aanschaf?

trilei met afstandsbediening: De meeste vibrerende eieren werken met een afstandsbediening. Een vibrerend ei met afstandsbediening Kun je aan of uitzetten door middel van de knoppen op de afstandsbediening. Je kunt bijvoorbeeld je partner de afstandsbediening geven. Zo geef je hem/haar de controle over jouw genot wat erg opwindend kan zijn.

Verschillende trilstanden: De wat luxere modellen, die vaak wat duurder zijn, hebben verschillende trilstanden. Niet elke vrouw vind dezelfde trillingen prettig. Hou je meer van harde of zachte trillingen? Het is altijd goed om een keuze te hebben om het trillingsniveau aan te passen. Zo is het een stuk waarschijnlijker dat je het dragen prettig vind.

Materiaalkeuze: Ook het materiaal waarvan het vibrerend ei gemaakt is kan belangrijk zijn. Er zijn grote kwaliteitsverschillen in trileitjes. Niet alle vibrerende eieren zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. De vuistregel is dat een trileitje natuurlijk aan moet voelen. Veruit het beste materiaal is siliconen. Siliconen zijn goed schoon te houden en voelen natuurlijk aan. Daarnaast is het erg sterk zodat het niet snel kapot gaat.

Hoe gebruik ik een vibrerend ei?

1. Koop een vibrerend ei waar je een goed gevoel bij hebt. Gebruik de tips die je hebt gelezen op deze pagina. Wanneer je vragen hebt kun je uiteraard met onze klantenservice contact opnemen. Je kunt ook samen met je partner het seksspeeltje uitzoeken.

2. Met een klein beetje glijmiddel kun je het seksspeeltje bij jezelf of je partner inbrengen. Door het, vaak, kleine formaat moet dit niet al te lastig gaan.

3. Bespreek samen met je partner hoe je het trileitje wilt gaan gebruiken. Vervolgens geef je de afstandsbediening aan je partner. Deze kan het trileitje aan of uitzetten en zelfs de mate van trillen controleren. Zelfs voordat jullie fysiek contact maken kunnen jullie elkaar zo opwinden.

4. Zorg ervoor dat je het gebruik van de trillingen opbouwt. Veel vrouwen moeten wennen aan het gebruik van een vibrerend ei. Dit lukt het beste wanneer de mate van trilling wordt opgebouwd. Het dragen moet plezierig en comfortabel zijn.

Schoonmaken van een vibratie eitje

Een trilei is goed schoon te houden. Een vibrerend ei is namelijk niet heel erg groot. Vaak zijn ze gemaakt van sterk materiaal zoals siliconen. Je kunt voor het schoonmaken een speciale toycleaner gebruiken. Daarnaast kun je in de meeste gevallen ook gebruikmaken van lauw water. Ook helpt het om het vibrerend ei direct na gebruik schoon te maken.

Welk formaat is geschikt?

Er zijn veel verschillende soorten vrouwen met allemaal persoonlijke behoeftes. Een vibrerend ei komt in verschillende vormen en maten. Kies er vooral eentje uit die goed past bij jou en waar je een goed gevoel bij hebt. De meeste trileitjes zijn relatief klein en zullen vaak prima passen. Een trileitje mag niet te strak zitten maar ook niet te los. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is om te trillen en om het seksspeeltje te verplaatsen. Daarnaast helpt het om een klein beetje glijmiddel te gebruiken om het trileitje in te brengen.

Let ook op de gebruiksafstand

Een vibrerend ei met afstandsbediening komt in vele vormen, maten en kleuren. De meeste komen met afstandsbediening. Wel is het belangrijk om te kijken vanaf welke afstand de vibrator te gebruiken is. Een afstand van minimaal 3 meter is een must. Ook zijn er mini vibrators die te gebruiken zijn via wifi. Deze zijn dus wereldwijd te besturen wanneer het speeltje in contact is met internet.

Ook te gebruiken als klein massageapparaatje

De intense trillingen van een vibrerend ei kunnen ook gebruikt worden om je partner of jezelf een bescheiden massage te geven. Het kan fijn zijn om gespannen delen van het lichaam goed te behandelen en deze zachtjes te masseren met het trileitje.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Kleine vibrerende eitjes worden gemaakt in verschillende maten vormen en materialen. Het materiaal kan van grote invloed zijn op de ervaring van het gebruik. Aangezien het trileitje voor lange tijd gedragen kan worden is het belangrijk dat deze gemaakt is van een materiaal dat natuurlijk aanvoelt. Veruit het beste materiaal is siliconen. Let er altijd op dat het goedgekeurde en veilige siliconen zijn. Zo weetje zeker dat het sterk materiaal is dat gemakkelijk te reinigen is. En daarbij zit het natuurlijk extra comfortabel wanneer je weet dat het een goed product is.

Anonieme & Snelle levering

Wil je een vibrerend ei met afstandsbediening kopen en ben je op zoek naar het juiste seksspeeltje voor jou? In het grote assortiment van Sensual Vibes zit vast iets leuks. Wanneer je iets gevonden hebt kun je het direct aanschaffen in de webshop. Wij leveren discreet en in anonieme verpakking. Zo blijft jouw trileitje jouw geheim. Voor 23:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Terug naar boven