MENUMENU

Vibrator met afstandsbediening

Heb je zin om je seksleven een heerlijke boost te geven? Één van de leukste sexspeeltjes op afstand is een vibrator met afstandsbediening. Er zijn veel verschillende soorten vibrators met afstandsbediening te krijgen. Sensual Vibes heeft een groot assortiment aan vormen, kleuren, diktes, lengtes en materialen. Ook verzenden wij uw bestelling discreet en in anonieme verpakking. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar.

Ook is er een onderscheid te maken tussen een afstand bestuurbare vibrator en een vibrator met afstandsbediening. Wil je direct het assortiment bekijken? Dat kan in de shop. Op deze pagina alle informatie over deze soort seksspeeltjes en waar je op moet letten bij aanschaf. Wil je meer weten over andere soorten vibrators? Dan kun je kijken of de vibrator kopen pagina. Maar nu gaan we hier verder over de vibrators met afstandsbediening.

Waarom een remote control vibrator?

Altijd leuk om te weten wanneer er een verassing aankomt die erg fijn gaat aanvoelen. Sommige mensen vinden het fijn om een sextoy te bedienen op afstand. Je geeft je partner de controle of stel dat je hands-free wilt genieten kun je de vibrator zelf het werk laten doen. Veel stellen gebruiken deze soort tijdens het voorspel. Ook kun je ze gebruiken op plekken waar je normaal niet zomaar een seksspeeltje kunt gebruiken. Dit maakt het extra spannend.

De remote vibrator

Een afstand bestuurbare vibrator is een vibrator waar het controlepaneel niet op het seksspeeltje zelf aanwezig is. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Waaronder ook exemplaren waar helemaal geen draad tussen het speeltje en de afstandsbediening zit. Er zijn ook producten te krijgen die niet worden bestuurd via een afstandsbediening maar via een app op je smartphone.

Wat kun je met een draadloze vibrator?

Het kan superspannend zijn om niet te weten wanneer je niet weet wanneer je seksspeeltje aangaat. Je kunt ervoor kiezen om je partner de controle te geven. Wanneer het product aangaat zul je een Een draadloze vibrator is een vibrator met afstandsbediening waarbij de afstandsbediening niet met een draad vastzit aan het speeltje zelf. Deze variant wordt ook wel de remote controlled vibrator, remote vibrator, wireless vibrator of public remote vibrator genoemd. Je zou kunnen zeggen dat het een afstand bestuurbare vibrator is.

Heerlijk samen genieten: remote control vibrator

Wil je samen eens wat nieuws proberen of ben je uit op onderzoek naar je eigen genot? Denk dan ook eens aan een remote control vibrator. Je kunt deze soort besturen op afstand. Ook kun je je partner de macht geven over jouw genot. Heerlijk toch om los te laten en zelf even niet de controle te hebben? Ook is het fijn dat je dit seksspeeltje samen kunt gebruiken en je partner zich niet vervangbaar voelt.

Handig wanneer je erg lang bent

Wanneer je een lang lichaam hebt kan het soms lastig zijn om jezelf goed te verwennen. Vooral in combinatie met kortere armen. Je hoeft de vibrator niet te besturen via het bedieningspaneel op het seksspeeltje zelf. Zo kun je in elke positie toch heerlijk genieten zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

Zin om een keer iets nieuws te proberen?

Introduceren van een seksspeeltje is altijd spannend. Met een draadloze vibrator zit je zeker goed. Je kunt gemakkelijk je partner betrekken bij het gebruik van dit seksspeeltje zodat hij of zij zich niet overbodig hoeft te voelen. Sterker nog, je kunt je partner het gevoel geven van controle over jouw orgasme.

Hoe gebruik ik een vibrator met afstandsbediening

Zorg ervoor dat je samen of alleen opgewonden raakt en doe voldoende glijmiddel op het seksspeeltje. Vervolgens kun je zelf met de afstandsbediening de vibrator instellen. Zo zijn er bij de meeste producten verschillende standen. Sommige mensen houden van zachte trillingen. Sommige mensen van meer van harde trillingen. Ook kun je je partner de mogelijkheid geven om de trillingen in te stellen. Zo heb je zelf de controle niet meer wat het extra spannend kan maken.

Welke varianten zijn er verkrijgbaar

In de categorie vibrator met afstandsbediening zijn er veel verschillende soorten producten te krijgen. Zo zijn er grote, kleine, lange, korte, dikke en dunne. Verder is er voor iedereen wel een product wat bij hem of haar past. Er zijn varianten die zeer stil zijn maar ook luidruchtige die er wat harder op los gaan. Ook is er niet één gemeenschappelijke term die ze allemaal beschrijft. Er zijn 3 grote groepen remote control vibrators: Met kabel, Zonder kabel en controle via smartphone. Verder zijn er g-spot vibrators, realistische vibrators, anaal vibrators, glazen vibrators, strapon vibrators en mini Vibrators. Deze laatste wordt ook wel een draadloos vibrerend ei genoemd.

Remote zonder kabel

Deze zogenaamde wireless vibrator heeft een controlepaneeltje die niet met een kabel verbonden is aan de vibrator zelf. Het voordeel van deze variant is dat je hem gemakkelijk in openbare ruimtes kunt gebruiken. Het verschilt van product tot product hoe ver de afstandsbediening nog werkt. Wel is deze vorm een garantie voor erotische spanning.

Afstandsbediening met kabel

Uiteraard is het bij deze variant een stuk minder goed bruikbaar op openbare plekken. Natuurlijk kun je je partner erbij betrekken. Op het controlepaneeltje kun je de trilritmes en trilsterktes instellen. Zo kun je heerlijk samen of alleen genieten. De kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Bediening via je smartphone

Ook is het mogelijk om vibrators te kopen die te bedienen zijn via je smartphone. Dit is de meest moderne vorm van een vibrator met afstandsbediening. Je zit niet aan een kabel vast en zelfs niet aan de afstand. Wel moeten de apparaten verbonden zijn met het internet. Net als met de andere vibrators is het mogelijk om de trilstand te variëren. Ook de trilsterktes en ritmes zijn te bepalen.

Vibrerend ei / Liefdesei

Een draadloos vibrerend ei of liefdesei is een kleine vibrator die ongezien gedragen kan worden. Veel van deze trileieren zijn op afstand te bedienen en zeer klein zodat je ze niet ziet. Ook zijn er trileieren die kunnen trillen op de maat van de muziek. Zo geeft je favoriete muziek een extra dimensie aan je genot. Een ander groot voordeel van een draadloos trilei is dat de meesten bijna helemaal stil zijn wanneer ingebracht. Dit zorgt ervoor dat je zelf of samen met je partner stiekem kan genieten op openbare plekken. En dit zonder dat iemand het doorheeft.

Hoe maak ik dit seksspeeltje schoon

Voor het schoonmaken van een vibrator met afstandsbediening kun je een toycleaner gebruiken. De meeste toycleaners zijn gemaakt voor alle soorten sekstoys. Ook kun je in de meeste gevallen lauw water gebruiken in combinatie met een zachte doek. Niet alle afstandsbedieningen kunnen tegen water. Kijk daarom goed op de verpakking en gebruik het gezonde verstand om te zien of iets tegen veel vocht kan of niet. De seksspeeltjes zelf zijn in de regel goed bestemt tegen vocht. Er zijn zelfs modellen die je onder water kunt gebruiken. Dit is wel afhankelijk van de soort. Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing.

Terug naar boven