MENUMENU

Vibrator kopen

Eentje voor jezelf of met een partner, een vibrator zorgt ervoor dat elk bed avontuur veel meer plezier geeft! Maar wat is een vibrator nou precies?Een vibrator is een penisvormig seksspeeltje welke veel weg heeft van een normale dildo. Het grote verschil is dat de vibrator een motor in zich heeft welke voor vibraties zorgt. Vaak is deze in te stellen waardoor je afhankelijk van waar je zin in hebt altijd op jouw manier kunt genieten. Een vibrator kopen is niet de makkelijkste keuze wanneer je voor het eerst het totale assortiment bekijkt. Wij hebben enkele tips en informatie over de verschillende modellen geschreven. Hoop dat je er wat aan hebt! Vragen? Stel ze ons gerust en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Populaire modellen

Elk lichaam is anders en ook heeft iedereen haar of zijn eigen manieren van stimulatie. Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat een goede vibrator van het merk LELO, die bij iemand heel lekker werkt, ook voor jou geschikt is. Misschien ben jij wel helemaal niet van de clitorale stimulatie maar hou jij van het hardere penetratie gevoel wat een G-Spot vibrator je wel kan geven. Enkele veel verkochte vibrators zijn:

G-Spot Vibrator

De G-Spot is een plekje binnenin de vagina welke aan de bovenkant gevonden kan worden. Dit is het ultieme genotsplekje bij vele vrouwen en kan bij juiste stimulatie voor een extra hard orgasme zorgen. De G-Spot vibrator is een vibrator die speciaal hiervoor is ontworpen. Aan de vorm valt één ding op: de bovenkant is licht gebogen. Dit is gedaan zodat de G-Spot makkelijker gevonden kan worden. Vaak zit de motor ook dichtbij het topje van deze vibrator zodat de vibraties naar de G-Spot worden overgebracht.

Clitorale Vibrator

Seksspeeltjes die de clitoris stimuleren zijn al jaren populair. Een voorbeeld hiervan is de Womanizer Pro, een seksspeeltje die de clitoris stimuleert door middel van drukgolven. De meest verkochte clitorale vibrators zijn de oplegvibrators. Dit zijn vaak cirkelvormige speeltjes welke vibreren en je bovenop je clitoris kan leggen. Ook zijn er modellen met een zogeheten ‘tip’ of tandenborstel vorm zoals de Zumio.

Wand Massager

Een speeltje wat bijna zo populair is dat deze eigenlijk niet meer onder een vibrator valt maar een model op zich is: de wand massager. De Wand Massager is een vibrator van groot formaat in de vorm van een toverstaf. Niet geschikt om vaginaal te gebruiken maar bedoelt voor clitorale stimulatie. Wanneer je toch af en toe vaginaal gestimuleerd wilt worden kan je opzetstukken kopen. Let hier wel op de diameter van de kop van de wand massager en die van het opzetstuk. Is het jou onduidelijk welk opzetstuk geschikt is? Vraag het ons en we zullen je helpen met je aankoop.

Rabbit Vibrator

Deze vibrator is een steeds populairder wordend speeltje. Vroeger had je de tarzan vibrator welke 3 stimulatie punten had. Vaginaal, clitoraal en anaal. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig echt goede tarzans op de markt en lijken de Tarzan en Rabbit vibrator erg op elkaar. De Rabbit Vibrator is een vibrator welke zowel vaginaal als clitoraal stimuleert. Waarom de naam rabbit? Het deel wat zorgt voor de stimulatie van je clitoris lijken op konijnenoortjes…

Eerste keer een vibrator gebruiken?

Het is allemaal niet vanzelfsprekend wanneer je voor het eerst een vibrator in handen hebt. Alles voelt heel anders aan dan je gewend bent en de vibraties kunnen misschien voor irritatie of pijn zorgen wanneer je niet juist weet om te gaan. Dit is niet gek en met deze tips hopen we je een beetje op weg te helpen.

Leer je vibrator kennen

Het eerste waar je naar moet kijken is waarvoor de vibrator gemaakt is. Zoals gezegd zijn er veel verschillende soorten vibrators. De meeste vibrators zijn puur voor de stimulatie van je clitoris en sommige, zoals de G-Spot vibrator, zijn gemaakt voor interne stimulatie. Wanneer je weet waarvoor je vibrator geschikt is kun je gaan ontdekken hoe de instellingen precies werken. Bekijk hoe intense de vibratie is, of je de pulse zelf kan bepalen en hoe de vibrator uit kan bijvoorbeeld.

Raak opgewonden

Vibrators kunnen een erg intens gevoel geven en het is dus belangrijk dat je goed opgewonden bent. Ben je dit niet dan kan het oncomfortabel aanvoelen en hierdoor kun je niet volop genieten van je speeltje.

Gebruik glijmiddel

Glijmiddel gebruiken is altijd een verstandige keuze om comfortabel te kunnen genieten van seks, en tijdens het gebruik van een vibrator geldt dit ook. Omdat een vibrator toch wel iets ruwer en groter kan aanvoelen dan een penis of je eigen vingers is het belangrijk dat het goed kan glijden langs je huid. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis wanneer je speeltje gemaakt is van siliconen.

Begin langzaam

Wanneer je klaar bent om de vibrator te gebruiken raden we aan langzaam te beginnen. Gebruik de laagste vibratiestand en vindt een instelling voor een constante puls/vibratie. De reden waarom we aanraden laag te beginnen is omdat de trillingen erg intens kunnen zijn.

Kom erachter wat voor contact je lekker vindt

Sommige vrouwen vinden het juist lekker om de vibrator dicht tegen de clitoris te houden. Jij hoeft dit natuurlijk niet comfortabel te vinden en misschien vind jij het wel fijn om juist licht contact te hebben tussen de vibrator en clitoris. Dit zijn dingen die je zelf moet gaan uitvinden.

Vind je ‘hot spots’

De meeste vibrators zijn ontworpen om vooral extern te gebruiken, op je clitoris. Dit komt omdat de meeste vrouwen alleen een orgasme kunnen krijgen door middel van stimulatie van de clitoris. Ken jij je hot spots nog niet? Focus je eerst eens op je clitoris maar vergeet ook niet jezelf vaginaal te stimuleren. Heb je een G-Spot vibrator? Probeer eens met de kop van de vibrator je G-Spot te stimuleren welke aan de bovenkant van je vagina zit. Wanneer je hier veel druk op zet stimuleer je ook de vezels van de clitoris wat extra lekker kan aanvoelen.

Experimenteer met de instellingen

Wanneer je je op je gemak voelt met alles en weet wat jij lekker vindt, kun je gaan experimenteren met de instellingen. Probeer alle combinaties uit en krijg een nog lekkerder orgasme!

Materiaalkeuze

Siliconen is een populaire keuze bij vele vrouwen. Het is duurzaam, voelt realistisch aan en is heel hygiënisch. Doordat dit materiaal niet poreus is kunnen er geen bacteriën ophopen in de vibrator zelf en is het speeltje gemakkelijk schoon te maken. Wij raden daarom altijd een vibrator aan welke is gemaakt van siliconen. Toch gaan voor een vibrator gemaakt van ander materiaal? Let dan goed op of het speeltje is gemaakt met een kunststof welke weekmakers bevat. Deze zijn erg schadelijk voor je gezondheid.

Onderhoud van je vibrator

Het onderhoud van je vibrator is niet heel lastig meer. Vroeger werden de speeltjes gemaakt van jelly, rubber en ander soort materialen welke poreus waren en waar veel bacteriën zich in konden verschuilen. Tegenwoordig heb je met de siliconen vibrators al genoeg aan heet water en geurloze zeep. Pas op met het gebruik van zeep omdat dit agressief kan werken op de siliconen. Gebruik daarom altijd geurloze zeep. Een nog betere keuze is om gebruik te maken van een toy cleaner. Hiervan ben je verzekerd van jaren plezier!

Terug naar boven