MENUMENU

Tepelklemmen kopen?

Wat zijn tepelklemmen precies? En waar worden ze voor gebruikt? Tepelklemmen zijn een seksspeeltje of seksaccessoire die wordt gedragen op de tepel. De klem kan een plezierige pijn veroorzaken. Veel mensen vinden de tepelklemmen simpelweg mooi maar ook worden ze gebruikt bij BDSM activiteiten. Waar vroeger tepelklemmen kopen als iets vreemds werd gezien, zijn ze nu populairder dan ooit. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Uiteraard biedt Sensual Vibes een zeer uitgebreid assortiment aan van alle soorten BDSM toys.

De verschillende soorten tepelklemmen

De tepelklem komt in verschillende soorten voor. Deze seksspeeltjes worden op verschillende manieren op de tepel bevestigd en hebben allemaal een ander uiterlijk. De werking van de verschillende soorten is net even anders.

Koordklemmen

De koordklem is niet gemaakt van metaal maar van een touw-achtig materiaal. Om het touw zit een ringetje dat naar boven kan worden geschoven en daar kan worden vastgezet om de tepel heen. Door het lichte materiaal komt er niet veel trekkracht op de tepel te staan terwijl er wel veel druk op de tepel kan worden uitgeoefend.

Knijper tepelklemmen

De knijper tepelklemmen spreken het meest tot de verbeelding. Ze werken ongeveer hetzelfde als een wasknijper. Het voordeel van deze variant is dat hij makkelijk in gebruik is. Net zo makkelijk als een wasknijper. Het nadeel is dat deze klem wat minder makkelijk de druk laat opvoeren. Deze klem heeft van zichzelf een bepaalde druk. Wel zijn er exemplaren met een speciale schroef zodat je alsnog de druk kunt op- of afvoeren.

Pincetklem

De pincetklem ziet er een klein beetje uit als een, je raad het al, pincet. De pincetklem staat normaal gesproken helemaal open waardoor je hem niet om de tepel kan bevestigen. Gelukkig wordt er bij de pincetklem een ringetje bijgeleverd. Dit ringetje kan naar boven worden geschoven. Hoe hoger het ringetje geschoven wordt hoe meer druk de tepelklem op de tepel uitoefent.

Klaverklemmen

De klaverklemmen zijn bedoeld voor de wat gevorderde gebruikers aangezien deze voor redelijk wat pijn kunnen zorgen. De klaverklem is een klem waar meer druk op komt te staan wanneer er aan getrokken wordt. Zo kan een dom zijn sub goed onder controle houden wanneer dat nodig is. Er zit een scharnier in de tepelklem die ervoor zorgt dat de druk op de tepel hoger wordt wanneer er aan het uiteinde van de klem getrokken wordt.

Waarom tepelklemmen gebruiken tijdens seks?

De meeste gebruikers van deze spannende seksspeeltjes vinden ze mooi staan om het lichaam maar er is ook een andere reden tepelklemmen te gebruiken. Aangezien sommige exemplaren best veel pijn kunnen veroorzaken kunnen ze gebruikt worden tijden bdsm activiteiten waarbij de de sub de tepelklemmen draagt. Vaak worden ze op zo’n manier bevestigd dat het voor de dragers pijn doet wanneer er wordt bewogen. Ook kan de dom de drager goed onder controle houden door even aan de tepelklem te trekken.

Daarnaast zijn er esthetische redenen om een tepelklemmen te dragen. Er zijn veel verschillende soorten te krijgen, voor ieder wat wils. Veel van de exemplaren zijn versierd met prachtige steentjes of vormen. Ook zijn er varianten die gecombineerd worden met een clitorisklem of een halsband. Zo is het ook als een sieraad te dragen bijvoorbeeld om bij je nieuwe outfit te matchen.

Welk materiaal moet ik kiezen?

De meeste voorwerpen worden gemaakt van metaal met daaraan een rubber eindstuk. Er zijn ook exemplaren te krijgen die totaal gemaakt zijn van metaal. De laatste zijn vooral geschikt voor de ervaren gebruikers aangezien deze eerder voor verwondingen kunnen zorgen.

De meeste tepelklemmen zijn met elkaar verbonden door een kettinkje waar vaak mooie glimmende steentjes aan zijn bevestigd. Tepelklemmen kunnen daarom ook als sekssieraad worden gedragen. Bijvoorbeeld om bij een uitdagende outfit of lingerie te matchen.

Verschillende kleuren

Tepelklemmen kopen? Bij Sensual Vibes hebben we veel verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. De meeste varianten zijn te krijgen in verschillende kleuren. Toch is het meestgebruikte materiaal metaal waardoor ze metaalkleurig zijn. Wel zijn er varianten te koop in alle kleuren en vormen. Bij sommige exemplaren zijn er accessoires te krijgen waarmee je de tepelklemmen aan elkaar of aan een halsband kunt bevestigen.

Hoe gebruik ik tepelklemmen?

Wanneer je begint  De tepelklemmen aanbrengen kun je de eerste keer het beste zelf doen. Zet de klem rustig om de tepel heen en voer langzaam de druk op. Vooral bij de knijperklem is het belangrijk dat je niet in één keer de spanning erop zet aangezien dat bij sommige vrouwen veel pijn kan doen. Bij ons bestellen doet u veilig, anoniem, voordelig en discreet. Onze producten worden geleverd in een blanco verpakking. Tepelklemmen bestellen gaat gemakkelijk in onze shop. Genieten maar!

Terug naar boven