MENUMENU

Tarzan Vibrator Kopen

Één van de meest geavanceerde sex toys die er te vinden zijn. De tarzan vibrator. Met deze toy kun je drie keer zoveel stimulatie verwachten dan met een gewone vibrator. De tarzan vibrator heeft drie delen. Je kan tegelijkertijd de g-spot en de clitoris stimuleren. En dan is er ook nog een gedeelte voor anale stimulatie. Kan jij zoveel stimulatie tegelijk aan?

Jouw eerste vibrator kopen

Veel vrouwen hebben één of meerdere seksspeeltjes. Maar niet iedereen heeft veel ervaring met seksspeeltjes. Wil jij experimenteren en jouw eerste vibrator kopen? Op het eerste oog is de tarzan vibrator dan een goede keuze. Je kunt er intens genot aan beleven. Misschien vind je het ook wel overweldigend. Je zou dan ook voor de rabbit vibrator kunnen kiezen. Dit model stimuleert alleen de G-spot en de clitoris.

Waar moet je op letten bij een tarzan vibrator?

Vibrators zijn er in vele vormen en maten. Zo heb je kleine vibrators of grote vibrators. De tarzan vibrator hoort met al zijn onderdelen zeker tot één van de grotere vibrators. Vroeger waren veel tarzan vibrators gemaakt van gevaarlijke siliconen. Zogenaamde weekmakers. Deze giftige stoffen kunnen in het lichaam komen en dit is slecht voor je gezondheid.

Bij Sensual Vibes verkopen wij uiteraard alleen maar veilige vibrators. Maar let op: er zijn veel plekken waar je een goedkope tarzan vibrator kunt kopen die er indrukwekkend uitzien. Kleurrijk en met veel bewegende onderdelen. Vaak bevatten deze producten onveilige materialen. Let bij de aanschaf van jouw vibrator dus goed op het materiaal waarvan deze is gemaakt.

Ook wel bekend als de Rabbit Vibrator

Door het vergelijkbare uiterlijk en functies worden tegenwoordig de Tarzan en Rabbit Vibrator door elkaar gehaald. Het grote verschil zit hem in de mogelijke gelijktijdige stimulaties (anaal, clitoraal en vaginaal (Tarzan) vs clitoraal en vaginaal (Rabbit)) maar het is lastig om nog een goede Tarzan te vinden welke alle drie de stimulatie mogelijkheden biedt. Vandaar dat beide termen nog wel veel gebruikt worden maar de producten een beetje naar elkaar aan het toegroeien zijn.

De verschillen met de Rabbit Vibrator

Tarzan vibrators zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. De verschillen tegenwoordig met de Rabbit Vibrator zitten in hoe krachtig de vibraties zijn, de vorm en afmeting, het bedieningsgemaakt en de kwaliteit van het product.

Rabbit Vibrators zijn over het algemeen vaker gebogen zodat deze de G-Spot gemakkelijker en beter kunnen bereiken. Dit zorgt voor makkelijkere orgasmes en meer sensatie voor jou of je partner. Ben jij benieuwd en wil jij misschien wel een Rabbit Vibrator kopen? Lees dan eens onze gids door.

Aankooptips Tarzan Vibrator

Er zijn zoveel variaties op de markt dat het natuurlijk ook niet gek is dat dan niet elke vibrator geschikt is voor jou. Waar moet jij op letten en wat zijn handige tips om te weten voordat jij een vibrator koopt?

Allereerst is de afstand tussen de clitoris en vagina bij elke vrouw verschillend en is het dus goed om te kijken naar hoe groot de afstand is tussen deze twee delen op de vibrator. Is de vibrator bijvoorbeeld buigzaam? Dan zal je in veel gevallen geen enkel probleem hebben om een comfortabele stand te vinden. Elke vibrator is zo gemaakt dat deze bij de meeste vrouwen gewoon moet passen en werken. Toch is het helaas wel zo dat bij een heel klein percentage de Tarzan of Rabbit Vibrator niet past.

Wanneer jij op zoek bent naar een fluisterstille vibrator dan moet je verder kijken dan de Tarzan Vibrator. Over het algemeen maken deze meer geluid omdat er meerdere motoren aanwezig zijn. Wil jij toch de combinatie van een stillere vibo en de functionaliteit van de Rabbit of Tarzan Vibrator? Kijk dan naar de duurdere versies. Dit zijn modellen die vaak net nieuw op de markt zijn en waarvan de ontwikkeling een stuk verder is. Deze is vaak gericht op een stillere ervaring.

Onderhoud van je Tarzan Vibrator

Tegenwoordig zijn eigenlijk bijna alle vibrators wel gemaakt van siliconen materiaal. Zeker als je kijkt naar vibrators vanaf de middenklasse, zie je eigenlijk geen ander soort materiaal meer dan siliconen. De voordelen van dit materiaal zijn de flexibiliteit en het geeft een realistisch gevoel tijdens het gebruik. Het is alleen wel goed om op te letten met wat voor glijmiddel en toy cleaner je gebruikt.

Als glijmiddel moet je nooit gaan voor een siliconen glijmiddel in combinatie met een siliconen speeltje maar is het nodig om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit zal het speeltje niet aantasten en zo de levensduur verlengen. Kun je nog langer genieten van je nieuwe Tarzan!

Wanneer je klaar bent met het gebruiken van een Tarzan Vibrator is het natuurlijk logisch dat je deze schoonmaakt. Doe dit dan niet met zeep omdat dit het siliconen kan aantasten maar gebruik een toycleaner of gebruik (kokend) heet water en droog het speeltje goed af.

Jouw eigen Tarzan Vibo kopen bij Sensual Vibes

Vind jij de tarzan vibo heel interessant en heb je besloten er eentje te kopen. Bekijk het uitgebreide assortiment aan tarzan vibrators in de Sensual Vibes shop. Wij zijn dag & nacht bereikbaar. Kun je niet wachten en wil je jouw tarzan vibo snel in huis hebben? Geen zorgen, als je voor 23:00 uur besteld heb je jouw favoriete seksspeeltje morgen al in huis. Ben je benieuwd naar het hele assortiment vibrators bij Sensual Vibes? In de algemene handleiding staat informatie over alle types vibrators.

Terug naar boven