MENUMENU

Stille vibrator kopen?

Heb je zin om lekker stiekem jezelf of je partner te verwennen? Dan zit je niet te wachten op een seksspeeltje wat veel herrie maakt. Wanneer je lekker intiem wilt zijn heb je geen zin in klachten van de buren over de herrie van je vibrator. Daarnaast vinden veel mensen het geluid van de vibrator afleiden. Dit is de hoofdreden om een stil exemplaar te kopen. Gelukkig is er nu de stille vibrator. Een stille vibrator of geluidloze vibrator is een vibrator die weinig of bijna geen geluid maakt. Het geluid wat deze seksspeeltjes maken is een licht bromgeluid of zoemgeluid. Hierdoor wordt je minder snel afgeleid en zullen de mensen om je heen niet eens weten dat je heerlijk aan het genieten bent. Een goed model hiervoor is de mini vibrator. Die zijn in de regel erg stil.

Waarom kiezen voor een geluidloze vibrator?

Wanneer je andere mensen niet wilt storen met het geluid van jouw seksspeeltje kun je het beste gaan voor een fluisterstille vibrator. De stille vibrator zorgt ervoor dat je tijdens het genieten niet wordt afgeleid door een trilgeluid. Ook op reis is de stille vibrator een slimme keuze. Vooral wanneer je op plekken speelt waar de geluidsisolatie te wensen overlaat. Je wilt natuurlijk niet dat de buren kunnen meeluisteren wanneer jij even intiem wilt bezig zijn. Gelukkig kun je er met een stille vibrator vanuit gaan dat anderen je niet kunnen horen.

Is een fluisterstille vibrator helemaal stil?

Het korte antwoord is nee. Een stille vibrator wordt alleen zo genoemd omdat deze stukken stiller is dan een normale vibrator. Ze zullen altijd een klein beetje geluid maken en zijn dus nooit helemaal stil. Geluid is trillende lucht en wanneer een vibrator trilt zal deze dus ook lucht in trilling brengen. Toch zijn vibrators volop in ontwikkeling en zullen de eerste echt geluidloze vibrators snel op de markt komen. Opletten dus!

Tips om een vibrator zonder geluid gebruiken

Wanneer je lekker in je eentje of met je partner wilt genieten wil je geen pottenkijkers. Natuurlijk wil je wel lekker geluidloos kunnen masturberen. Wanneer je in een omgeving bent waar de isolatie tussen de muren niet zo goed is kun je er toch nog voor zorgen dat je weinig geluid maakt. Het eerste wat je kunt doen om zo min mogelijk geluid te maken is een stille vibrator aanschaffen. Het verschil met de reguliere vibrators is dat de geruisloze versies maar één motortje hebben. De reguliere vibrators maken een stuk meer lawaai omdat deze vaak meerdere motortjes hebben. Daarnaast kun je het geluid dempen door je seksspeeltje onder de dekens te gebruiken. Dit zal het geluid een stuk dempen. Ook wanneer je de vibrator inbrengt zal het lichaam de geluiden ook flink dempen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat wanneer je, geluidloos, wilt het genieten ook niet teveel geluiden van genot maakt.

Verschillende standen

Een geluidloze vibrator heeft, net als de meeste normale vibrators, verschillende standen. Door de trilstand aan te passen kun je ook de volume van het geluid aanpassen. Uiteraard krijg je bij een andere trilstand ook een ander effect op de ervaring. Wanneer je een lagere stand gebruikt zal er minder trilling zijn, wanneer je een hogere stand gebruikt meer. De ervaring leert dat zelfs deze geluidsarme exemplaren prima voldoen tijdens het masturberen. Ook in het erotische spel met je partner zul je minder snel afgeleid raken door een geluidloze vibrator.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Er zijn vele verschillende soorten stille vibrators te krijgen. Er zijn veel materialen die geschikt zijn voor gebruik en die weinig nadelen hebben. Het meestgebruikte materiaal met de meeste voordelen is siliconen. Siliconen dildo’s en vibrators zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn daarnaast ook erg sterk. Ook zorgt siliconen ervoor dat het geluid een klein beetje wordt gedempt. Vooral wanneer je het geluid vergelijkt met een materiaal als plastic of metaal. Daarnaast voelt dit materiaal natuurlijk. De stille vibrator is ook te krijgen in andere materialen zoals metaal, glas, steen, plastic en rubber.

Discrete & Snelle levering

Op zoek naar een stille vriend waar je lekker mee kan genieten? Bekijk dan snel het hele assortiment en maak je keuze. Uiteraard leveren wij in heel Nederland. Daarnaast zorgen we ervoor dat je bestelling in een anonieme verpakking discreet wordt geleverd. Je nieuwe seksspeeltje is stil en wij houden ook onze mond dicht. Bekijk snel alle geluidloze vibrators. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment aan vibrators of wil je een ander type vibrator kopen? Op onze algemene pagina vind je hier veel meer informatie over.

Terug naar boven