MENUMENU

Spreader bar kopen

Heb jij bondage altijd al spannend gevonden en wil je er eens mee experimenten? Of ben je een echte BDSM fanaat en wil je jouw collectie uitbreiden? Een spreader bar is een mooi product voor beginners en voor de meer ervaren mensen. Je kunt je partner eraan vastbinden met handboeien of enkelboeien. Met twee spreidstangen kun je hem of haar zelfs aan zijn handen en enkels tegelijk boeien. Hierna heb jij de volledige controle en kun je jouw dominantie tonen.

Spreader bar bondage

Je wilt jouw partner graag eens een keer vastbinden en domineren in bed. Maar al die ingewikkelde knopen en posities is misschien net even wat te ingewikkeld voor je. Een spreader bar is een perfect attribuut om mee te beginnen. In combinatie met een setje handboeien en/of enkelboeien kun je jouw partner makkelijk en snel vastbinden. Zo blijft de spanning erin tijdens het moment.

Spreidstang BDSM

In het Nederlands beter bekend als spreidstang. Uitermate geschikt om al jouw BDSM fantasieën uit te voeren. Wanneer je jouw partner hebt vastgebonden heb je alle controle over hem of haar. Wil je lekker teasen met een kietelaar of wil je jouw partner een pak slaag geven met een zweepje? Dit zijn twee van de vrijwel oneindige mogelijkheden. Kijk nu in onze webshop om nog meer BDSM toys te kopen.

Sensual Vibes tips voor gebruik

Er zijn zoveel manieren om een spreader bar te gebruiken. Daarom heeft de redactie van Sensual Vibes een aantal van onze favoriete manieren voor jou op een rijtje gezet. Het hoeft niet altijd duur of moeilijk te zijn. Soms kan het ook met gewone huis-tuin-en-keuken attributen.

  • Je hebt vast wel wat ijsblokjes in de vriezer liggen. Tease jouw partner hiermee nadat je hem hebt vastgebonden. Bijvoorbeeld aan een spreader bar. Ook kun je het ijsblokje in je mond nemen in plaats van de in hand.
  • Geniet je van een beetje pijn en het totaal overgeven aan jouw partner? Steek dan eens een kaars aan en druppel het kaarsvet langzaam op het lichaam van jouw partner. Oe wat lekker!
  • Het feit dat je jouw partner hebt vastgebonden betekent natuurlijk niet dat je alleen maar pijnlijke dingen moet doen. Je kunt er ook voor kiezen jouw vriend of vriendin een lekkere massage te geven en hem/haar te laten genieten van lekkere orale seks.
  • Geef jouw partner een paar klappen met een zweepje. Heerlijk, die controle.
Terug naar boven