MENUMENU

SM Zweep kopen

Een van de meest gebruikte SM speeltjes is de zweep. Met een zweep kun je je partner strelen, straffen en plagen door te kietelen. Het erotische doel van de zweep is om je partner op te geilen. Met de zweep kan een slaande beweging worden gemaakt. Over het algemeen zijn zweepjes bekend uit de paardensport alleen deze zwepen worden niet voor erotische doeleinden gebruikt. Wil je direct een SM zweep kopen? Sensual Vibes heeft een uitgebreid assortiment aan zwepen voor een spannend erotisch rollenspel. Ook kun je andere BDSM toys kopen in onze webwinkel.

Functie van de zweep tijdens seks

Zweepjes worden tijdens een erotisch rollenspel gebruikt waarbij één persoon dominant is en de ander onderdanig is. Degene met de zweep bepaald wat er gebeurt en zorgt ervoor dat degene die onderdanig is doet wat er gevraagd wordt. Met de zweep kan het gedrag van de onderdanige beïnvloed worden.

Hoe wordt dit seksspeeltje gebruikt

Met een sm zweep kun je verschillende acties uitvoeren. De meest voor de hand liggende manier om dit gereedschap tijdens de seks in te zetten is door de onderdanige te strelen, plagen en pijn te doen door te slaan. Veel mensen genieten ervan om de dominante of onderdanige rol op zich te nemen. Je kunt met de zweep vaak ook kietelen, plagen, slaan en ook strelen. Soms is ook het geluid van een zweep horen al genoeg om opwinding te veroorzaken. Een sm zweep kopen kan direct online en ook nog eens anoniem.

Verschillende soorten zwepen

Net als bij andere seksspeeltjes zijn er ook bij zweepjes verschillende soorten te krijgen. Niet alleen in kleur en materiaal maar ook in de vorm en het gebruik. Hieronder de meestvoorkomende varianten.

Crop whip / Rijzweep

Er zijn er varianten waarbij het product bestaat uit één lange strook met aan het uiteinde een verhard gedeelte. Dit wordt de Crop Whip  of rijzweep genoemd. Deze lijken het meeste op de sm zweepjes die je ook wel in de paardensport tegenkomt. Ze komen voor in verschillende lengtes, vormen en kleuren. Daarnaast zijn er ook veel varianten in materiaal te krijgen. Deze variant met 1 strook is het meest herkenbaar.

Flogger / stroken zweep?

Zo zijn er varianten die gemaakt zijn van een hard handvat met daaraan vast een aantal stroken. Een flogger zweep is een zweepje waaraan verschillende stroken, vaak van leer, zijn bevestigd. Het handvat is vaak wat groter dan bij normale zwepen. Het handvat is vaak wat zwaarder en heeft een stevige structuur zodat hij bij zweterige handen niet zomaar kan vallen. Vaak zijn de stroken gevlochten zodat ze net iets zwaarder zijn en iets meer impact hebben op de ontvangende partij. Er zijn ook verschillende plekken waar je dit seksspeeltje kunt gebruiken op het lichaam.

Bullwhip / Stierenzweep

Deze soort bestaat uit één streng, vaak gevlochten, leer en is vrij lang. Je ziet ze vaak in het circus en waren vooral bedoeld om vee in de goede banen te lijden. Ook kan de snelheid van een bullwhip zo hoog zijn dat het door de geluidsbarrière heengaat waardoor er een harde knal gehoord kan worden.

Hoe ziet een zweepje eruit

Een zweep kan verschillende kleuren, vormen, lengte en materialen hebben. Een lange zweep is vaak een touw, riem of ander langwerpig en flexibel voorwerp bedoeld om klappen uit te delen. Een zweepje bestaat vaak uit een strook flexibel materiaal maar kan ook uit meerdere stroken bestaan. Een zweep kan verschillende lengtes hebben. Zo zijn er kleine maar ook grote varianten te krijgen. Een lange zweep is langer dan een korte zweep. Ook zijn er producten die erg zwaar zijn of juist licht. Verder zijn er ook zwepen waar aan de uiteinden kleine harde voorwerpen bevestigd zijn om een andere ervaring te geven bij aanraking. Kijk gerust rond in het uitgebreide assortiment.

Waarom sm zweep gebruiken tijdens seks?

Het gebruik van dit SM speeltje kan als zeer opwindend worden ervaren. De onderdanige in het rollenspel stelt zichzelf open voor de klappen van de zweep. Hij of zij is niet in controle van de hoeveelheid pijn. Door het loslaten van deze controle en de overgave aan de dominante kan als verlichting worden ervaren.

Van welk materiaal worden zwepen gemaakt?

Deze seksspeeltjes kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Zo is er de leren zweep die voor het grootste gedeelte van leer gemaakt is. De meeste varianten zijn van leer of kunstleer gecombineerd met plastic, rubber of een ander synthetisch materiaal. Het voordeel van deze materialen is dat ze zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Een leren zweep kopen kan direct online. Wij leveren altijd discreet en snel uw bestelling in een anonieme verpakking. Een ander voordeel van deze materialen is het zweep geluid wat ervan af komt. Het ketsende geluid is voor veel mensen zeer opwinden.

Waar moet ik op letten bij een zweepje kopen?

Wat de keuze ook wordt, er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden. Let bij het kopen van een seksspeeltje altijd op het juiste materiaal. Ook zijn lengte, kleur en soort zweep van belang om in ogenschouw te nemen. Let bij het aankopen van uw nieuwe SM speeltje op de volgende punten.

Duurzame materialen

Een duurzaam materiaal, zoals leer, gaat lang mee en gaat niet snel stuk. Ook zijn er synthetische materialen zoals plastic of kunstleer te krijgen die erg stevig zijn. Ook zijn er maaksels van rubber aangezien dit ook een zwaar materiaal is dat een ketsend geluid geeft. Een seksspeeltje moet ook goed schoongemaakt kunnen worden.

Het juiste handvat

Uiteraard wil je dat je de zweep goed kunt vasthouden. Het gewicht en de dikte van het handvat kunnen veel invloed hebben op de ervaring bij het gebruik van dit product. Wanneer het handvat te dik of te dun is heb je er minder grip op. Ook de structuur en het materiaal van het handvat zijn van invloed op het gevoel wat het product je geeft.

De lengte van de flogger

Bij een flogger is het voor de beginner het meest geschikt dat de strengen en het handvat niet veel langer zijn dan je eigen arm. Wanneer de strengen wat langer zijn is het namelijk een stuk moeilijker om de flexibele strengen onder controle te houden. Ook worden de langere strengen zwaarder en zijn dus over het algemeen wat lastiger in gebruik. Een korte sm zweep is voor beginners wat makkelijker mee om te gaan.

De beste plekken om te slaan

Waar mensen het liefst worden geslagen verschilt van persoon tot persoon. Wel is er een vuistregel in het slaan met een zweepje. De veiligste gebieden om te slaan zijn de plekken waar zich veel vet of spierweefsel bevind en waar geen vitale organen kunnen beschadigen. De beste plekken om te slaan zijn daarom de: Bovenrug, Dijen, Borsten en billen.

Vermijd de volgende plekken

Plekken waar zich vitale organen dicht onder de huid bevinden kunnen het beste worden vermeden. Ga er in ieder geval zachtjes mee om. Sommige mensen vinden het ook fijn om op de genitaliën geraakt te worden. Plekken waar veel botten zitten zijn ook niet aan te raden. Plekken waar je het beste niet kunt slaan zijn de: Gewrichten, onderrug, buik, hoofd, schouders, nek en de wervelkolom.

Terug naar boven