MENUMENU

Sex schommel kopen

Ben jij een beetje klaar met al die standaard standjes? En raak jij tijdens de seks verveeld? Met een seks schommel, ook wel love swing genoemd, breng je nieuw vuur in de slaapkamer. Het doel van een love swing is om de persoon in een zo comfortabele mogelijke (seks)positie te brengen. Doordat zwaartekracht geen enkele rol meer speelt bij de gebruiker hiervan kun je qua standjes alle kanten op. Het maakt de seks niet alleen gevarieerde en beter maar ook nog eens stukken makkelijker en relaxter!

Wat kun je met een sex swing?

Eigenlijk kun je alles wat je in bed kunt doen ook in een seks swing doen. Het verschil zit het in hoe gemakkelijk het gaat en dat vele standjes veel comfortabeler zijn in een sex schommel dan in bed. Enkele tips die wij jullie meegeven:

Perfect voor bondagespel

Hou jij ervan gedomineerd te worden of ben jij iemand die graag de leiding heeft? Diegene in de sekschommel is in principe stevig vastgebonden aan armen en enkels. Hierdoor leent dit seksspeeltje zich ook uitstekend voor BDSM en bondagespel. Wanneer je partner in de seksschommel zit heb jij de volledige controle over elke beweging en handeling die jij wilt maken. Breid dit spel uit met meer touwen voor nog meer controle of bijvoorbeeld mondknevels.

Diepere penetratie

De truc voor diepere penetratie is altijd om je partner in een bepaalde houding te krijgen en het liefst dan ook voor langere tijd. In bed kan dit soms voor problemen zorgen omdat die positie niet heel comfortabel kan zijn. Omdat je bij het gebruik van de love swing volledig de controle hebt zonder dat dit moeite kost is het een stuk makkelijker om de juiste positie te vinden en vast te houden.

Varianten op bestaande standjes

Heb jij altijd dat ene standje uit willen proberen maar leek het jou onmogelijk? Misschien was het fysiek te zwaar voor je of ben jij net niet lenig genoeg. De seksschommel is zo gemakkelijk in gebruik dat dit geen probleem meer moet vormen. Probeer eens je favoriete standje in een andere hoek of schommel tijdens het penetreren. Maar het belangrijkste: doe vooral wat jij zou willen doen en maak het zo gek als je wilt.

Love swing te koop

Love swing bestellen

Wat is het verschil tussen de modellen?

Op Sensual Vibes zijn er vier verschillende modellen te koop. Elk van deze love swings heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Heb jij een specifieke vraag die wij niet hebben kunnen beantwoorden in dit artikel? Voel je vrij om deze te stellen aan ons!

Staande seksschommel

Eens love swing als deze heeft dezelfde functionaliteiten als de standaard love swing maar dit type is een harnas voor de man. Aan het harnas zitten lussen waar de partner zich in kan hangen. Fysiek kan dit zwaar zijn voor de man maar het zorgt wel voor intense en intieme seks. Til jij vaker je partner op tijdens de seks maar vind jij dit fysiek toch wel zwaar? De staande love swing kan je meer vrijheid geven en zorgt er ook voor dat het fysiek minder zwaar wordt.

Deurschommel

De deurschommel is een mooi instapmodel voor wanneer je kennis wilt maken met sex schommels. Vooral in de kosten ligt dit model lager dan de andere modellen. Je kunt deze variant ophangen aan je deur en het komt met stukken om je benen aan vast te binden en met handvatten om je aan vast te houden. Een nadeel van dit model is wel dat je dus niet de mogelijkheid hebt om te schommelen.

Hangende sex schommel

De hangende sex schommel is het standaardmodel die bevestigd wordt aan een balk of ringen aan het plafond. Met dit model kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Of je nou houdt van BDSM of uit bent op vrijheid in je standje.

Love swing met standaard

Dit model heeft gelijkenissen met het standaard model maar komt met een standaard. Aan dit standaard is de seksschommel bevestigd waardoor je dus ook alle vrijheid hebt waar je hem kan neerzetten.

Tips voor het aankopen van een sex schommel

Ruimte en bevestigingsplekken

Elk model heeft zijn eigen manier van gebruik en bevestiging. Kijk dus goed naar welk model jij koopt en of je dit model wel thuis kunt gebruiken. Koop jij een standaardmodel? Let dan goed op of je thuis stevige balken hebt of eventueel haken in de muur hebt zitten waaraan je veilig dit model kunt bevestigen.

Deuren

Niet elke deurschommel is veilig en zomaar te gebruiken. Voordat je het gebruikt moet je er goed opletten of de deur stevig genoeg is en over deze wel goed sluit. Het kan voor lelijke vallen zorgen wanneer de schommel van de deur glijdt.

Gewicht

De meeste schommels die wij verkopen kunnen een gewicht aan tot ongeveer 150 kg. Natuurlijk geen enkel probleem wanneer alleen jouw partner in de schommel zit maar denk er wel over na voordat je besluit met zijn tweeën in de schommel te gaan zitten.

Materiaal

Het kan natuurlijk dat je allergisch bent voor bepaalde stoffen en een allergische reactie is natuurlijk het allerlaatste wat jij wilt krijgen tijdens de seks. Kijk dus goed in de beschrijving van welke materiaal de schommel is gemaakt. Wij verkopen vooral love swings die zijn gemaakt van synthetische stoffen maar hebben ook modellen met latex en leer.

Hoe gebruik je een seksschommel?

  1. Voordat je gaat zitten en volledig gebruik gaat maken is het aan te raden om nog 1 keer alles te checken. Is alles goed bevestigd? Heb jij een deurschommel en is de deur goed gesloten? Heb je alles bij de hand? Zo ja, zit en geniet.
  2. Ga je voor het eerst een seks schommel gebruiken? Begin niet meteen met een standje voor gevorderden want het zal in het begin nog even lastig zijn. Een goed standje om mee te beginnen is waarin de vrouw zit en haar voeten in de beenlussen legt.

Wanneer de vrouw zit en de seks op gang is kun je door te schommelen ervoor zorgen dat de seks dynamischer en spannender wordt. Hiervoor heb je tenslotte een sex schommel gekocht! Gaat dit helemaal vlekkeloos en wil jij meer? Probeer andere standjes uit en kom samen tot een orgasme.

Terug naar boven