MENUMENU

Rabbit vibrator kopen

Al jarenlang is de rabbit vibrator één van de best verkochte seksspeeltjes op de markt. Ook wel bekend als de duo vibrator. Deze vibrator wordt gebruikt om zowel de clitoris als de g-spot te stimuleren. Dubbel genot dus voor jou. Beleef extra intense orgasmes met jouw favoriete model. Een oplaadbare rabbit vibrator is tegenwoordig de standaard. Ook zijn er modellen te verkrijgen met verwisselbare batterijen. Vind je andere types vibrators ook wel interessant? Dan kun je altijd even kijken op onze algemene vibrator pagina.

Waar komt de naam rabbit vibrator vandaan?

De klassieke rabbit vibrator heeft een distincte vorm die je snel zult herkennen. Het is een lange staafvormige vibrator die je in de vagina aanbrengt. Dit gedeelte zorgt voor de g-spot stimulatie. Ook heb je een kleiner uiteinde die de clitoris stimuleert. De vorm hiervan lijkt veel op twee konijnenoortjes. Vandaar de naam rabbit vibrator.

Waar moet je op letten bij een rabbit vibrator?

Niet elk vrouwenlichaam is hetzelfde. Dit is de grootste uitdaging voor producenten van seksspeeltjes. Het zal je niet verbazen dat de afstand tussen de g-spot en de clitoris niet bij elke vrouw hetzelfde is. Dit is ook lastig van tevoren in te schatten. Sensual Vibes heeft hier rekening mee gehouden hij het uitzoeken van ons assortiment en wij bieden alleen de beste rabbit vibrators aan.

Slimme producenten hebben een rabbit vibrator gemaakt waarbij het rabbit gedeelte een klein beetje flexibel is. Zo past het goed bij jouw lichaam en kun je het rabbit gedeelte precies op jouw clitoris afstellen.

Soms een hoge geluidsproductie

Doordat zowel de g-spot als de clitoris tegelijk gestimuleerd worden heeft de rabbit vibrator twee motoren. Dit kan ervoor zorgen dat het wat meer geluid veroorzaakt dan een gewone vibrator. Wil jij graag een stille vibrator? Dan sluiten andere modellen vibrators wellicht beter aan bij jouw wensen.

Verschillende modellen

De rabbit vibrator is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Ook kun je kiezen uit jouw favoriete kleuren zoals paars, roze of zwart. De Sensual Vibes shop is dag en nacht open. Om het voor jou nog makkelijker te maken om vanuit jouw woonkamer te bestellen zorgen wij altijd voor een snelle bezorging. Voor 23:00 uur besteld en je hebt jouw pakketje de volgende dag op de deurmat liggen. De gebogen bovenkant van de rabbit vibrator is zo gevormd dat het de g-spot perfect stimulerend. Kortom, het perfecte speeltje voor elke vrouw. De rabbit vibrator lijkt veel op de tarzan vibrator. Echter het verschil hiertussen is dat de tarzan vibrator ervoor bedoeld is om óók nog een derde plek te stimuleren. Deze moet namelijk ook voor anale stimulatie zorgen.

Terug naar boven