MENUMENU

Prostaat vibrator kopen

De prostaatklier is een van de meest over het hoofd geziene geslachtsorganen. De reden waarom mannen een prostaat vibrator kopen is omdat bij stimulatie het voor intense orgasmes kan zorgen. De prostaat is een geslachtsklier bij mannen dat zich 5 cm diep in de anus bevindt, net onder de blaas. Deze erogene zone wordt ook wel de P-Spot genoemd. Het vinden van dit plekje is niet lastig maar het prettig stimuleren ervan wel. Gelukkig voor jou hebben wij genoeg anale seksspeeltjes te koop die hierbij kunnen helpen. Ben jij benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan verder.

Wat kun je met een prostaat vibrator?

 Mannen hebben vaak geen idee dat ze een vibrator kunnen gebruiken voor hun eigen plezier. En de combinatie van een seksspeeltje en het daarmee stimuleren van de anus wordt al snel gelinkt met homoseksualiteit. Dit is geheel ten onrechte en we zien daar ook een verschuiving in de laatste jaren. Anale seks wordt steeds geaccepteerder bij mannen, ongeacht de seksuele voorkeur.

Voor anale stimulatie zijn verschillende anale seksspeeltjes op de markt. Gebruik deze altijd in combinatie met speciale anale glijmiddelen omdat deze dikker zijn. Veel anale seksspeeltjes zijn gemaakt van siliconen welke zachter aanvoelen dan bijvoorbeeld plastic seksspeeltjes.

Welke verschillende modellen zijn er?

Er zijn verschillende type prostaat vibrators beschikbaar. Zo zijn er verschillende maten voor zowel beginners als gevorderden en heb je keuze uit het materiaal waarvan de vibrator gemaakt is.

Materiaal

Vanwege de gevoeligheid van de anus wil je een speeltje dat zich makkelijk laat inbrengen. Hierdoor zal de keuze snel vallen op hoogwaardig siliconen of roestvrijstaal. Beide materialen zijn niet poreus en ook erg gemakkelijk schoon te maken met een toy cleaner. Ben jij meer gevorderd en hou jij van stevigere stimulatie? Er zijn speeltjes die gemaakt zijn van PVC, TBR en ABS (Plastic).

Hoe gebruik je een prostaat vibrator?

Voordat je de vibrator inbrengt is het nodig om veel glijmiddel te gebruiken. Hiervoor zijn er speciale anale glijmiddelen die voor minder wrijving zorgen en hebben een ontspannende werking op de anus. Breng voor het gebruik glijmiddel aan op het speeltje, de anus maar ook de binnenin de anus.

Is het jouw eerste keer en weet jij niet precies waar je de prostaat kan vinden? Ga dan op je rug liggen en beweeg de vibrator richting je navel naar boven. Na zo een 5 centimeter binnenin je anus voel je een kleine verdikking. Dit is je prostaat.

De (medische) voordelen van een prostaatmassage

Het masseren van de prostaat wordt als prettig ervaren maar het heeft ook medische voordelen. Bij een regelmatige prostaatmassage vermindert het risico op onder andere prostaatkanker, genitale pijn, impotentie. Dit komt dat doordat de prostaat gemasseerd wordt, er prostaatvocht vrijkomt die de prostaat reinigt.

Hoe onderhoud ik dit speeltje?

Een anaal seksspeeltje zoals deze maak je schoon met een toycleaner. Doe dit in combinatie met heet water en vergeet niet na afloop alles goed af te drogen. Vochtigheid is een broedplaats voor bacteriën. Door het na elk gebruik netjes te reinigen voorkom je hiermee dat er schimmels of andere bacteriën groeien.

Terug naar boven