MENUMENU

Pocket pussy kopen

Dat je veel plezier in je handpalm hebt weet je als man natuurlijk wel. Zo af en toe trek je jezelf even terug. Of af. Maar ook voor de mannen staat de ontwikkeling qua masturberen zeker niet stil. Sterker nog, het is een enorme groeimarkt. De pocket pussy is een product dat steeds vaker door mannen wordt gekocht. Er heerst nog steeds een taboe op het gebruik ervan zoals dat ook voor de dames geldt. Gelukkig wordt deze sex toy voor mannen steeds meer geaccepteerd. Op deze pagina vind je alles over de pocket pussy en waar je op moet letten bij aanschaf.

Waarom een pocket pussy gebruiken?

De pocket pussy kan door mannen gebruikt worden om zichzelf lekker te verwennen. Ook kan dit speeltje samen worden gebruikt waarbij de vrouw de man verwend door met de masturbator over de penis te bewegen. Deze sextoy wordt het meeste gebruikt om het gevoel te evenaren dat een echte vagina geeft tijdens seks. Door het materiaal en de vorm van de pocket pussy komt de ervaring die een lichaam geeft steeds dichterbij. Eigenlijk is de term een verzamelnaam voor masturbators in allerlei soorten en maten. Daarover hieronder meer.

Welke soorten zijn er te krijgen?

De pocket pussy komt in vele vormen, kleuren, materialen en maten. De naam doet vermoeden dat er alleen gekozen kan worden uit een vagina. Dit is echter niet correct. De vagina is welliswaar de meestgekozen vorm. Toch zijn er ook variaties te krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van een anus of een mond. In de volksmond wordt toch de term pocket pussy gebruikt. Ook wanneer het een model betreft met de vorm van een anus of mondingang.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Dit zakspeeltje voor mannen wordt geleverd met een natuurlijke vorm van een vagina. Toch is dit maar de helft van de munt. Het materiaal waarvan een pocket pussy gemaakt wordt is namelijk net zo belangrijk. Het materiaal moet namelijk goed en prettig aanvoelen en mag de penis niet beschadigen. Daarnaast wordt er ook in de nepvagina geëjaculeerd. Met als gevolg dat de masturbator goed schoongemaakt moet kunnen worden. Daarom zijn de meeste masturbators gemaakt van een hoge kwaliteit siliconen. Siliconen heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het vrijwel geurloos, voelt het natuurlijk aan en is het een stevig materiaal.

Leef je fantasie uit

Wanneer je voor een kunstvagina gaat kun je kiezen voor een standaardmodel vagina. Maar er zijn meerdere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mond of een anus. Wellicht zijn er fantasieën waarmee je vrouw of vriendin je niet kan helpen. Uiteraard heb je altijd je linker of rechterhand nog. Met in de handpalm een moderne pocket pussy. Ook zijn er exemplaren te krijgen in de vorm van je favoriete pornoster.

Handig formaat voor op reis

Er zijn kleine of grote masturbators te krijgen. Deze zijn zelfs verkrijgbaar in de vorm van een compleet lichaam of pop. De pocket pussy dankt zijn naam aan het kleine formaat. Dit heeft als voordeel dat je hem, bij wijzen van spreken, in je zak mee kunt nemen. Ook kun je deze sextoy voor mannen gemakkelijk samen gebruiken.

Pocket pussy kopen

Pocket pussies zijn er in verschillende prijsklassen. Gelukkig heeft Sensual Vibes een groot assortiment waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Bij ons bestel je voordelig, anoniem en met een snelle levering. Heb je vragen over de producten op de site? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Terug naar boven