MENUMENU

Mini vibrator kopen?

Soms maakt lengte en grootte wél uit. Je hebt namelijk niet altijd ruimte om een grote vibrator mee te nemen. Daarom is er de mini vibrator. Een mini vibrator is een kleine vibrator die je overal mee naartoe kan nemen. Zo zit je nooit meer zonder vibrator. Een mini vibrator is erg handig op reis en wordt zelfs meegenomen naar werk om af en toe stoom af te blazen. Dit seksspeeltje is vooral handig wanneer je niet veel ruimte hebt in je koffer. Ook kun je hem gemakkelijk verbergen in je handtas of jaszak.

De voordelen van een mini vibrator

Makkelijk mee te nemen: Het grootste voordeel van een mini vibrator is dat je hem gemakkelijk kunt verstoppen. Daarnaast kun je deze kleine seksspeeltjes overal mee naartoe nemen. Door het kleine formaat zijn deze exemplaren ook nog eens zeer licht qua gewicht.

Stiekem genieten: Ook zijn er verschillende varianten te krijgen waarbij je niet eens ziet dat het een seksspeeltje is. Een lipstick vibrator is daar een goed voorbeeld van.

Goed samen te gebruiken: De mini vibrator komt goed van pas wanneer penetratie niet genoeg is om tot een orgasme te komen. De mini vibrator kan helpen om net dat zetje te geven waardoor jullie samen tot een hoogtepunt kunnen komen zonder dat er een intimiderende sextoy voor afleiding zorgt.

Waar moet ik op letten bij aanschaf?

Een aantal mini vibrators doen het even goed als hun grote broer. Toch is het over het algemeen zo dat de kleine versie net wat minder hard trilt dan de grote versie. In de grotere vibrators zitten grotere motortjes die over het algemeen wat harder trillen. De wat duurdere producten kunnen vaak net iets harder trillen. Let ook op of je het seksspeeltje kunt instellen in verschillende standen. De trillingen van een kleine vibrator kunnen de meeste vrouwen tot een groot hoogtepunt brengen. Ook de lengte en dikte is belangrijk bij het uitzoeken van een geschikt exemplaar. Ook al zijn ze relatief allemaal klein, er zijn toch nog steeds verschillen. Ook is het goed om op te letten welk materiaal je wilt.

Schoonmaken van een kleine vibrator

Een kleine vibrator is door zijn formaat een stuk gemakkelijker schoon te houden dat de grotere exemplaren. Voor het schoonmaken kan toycleaner worden gebruikt. Dit zijn speciale schoonmaakmiddelen voor seksspeeltjes. Daarnaast kunnen de meeste seksspeeltjes goed tegen lauw water. Door het kleine formaat is er niet veel water of toycleaner nodig om je nieuwe vriendje goed schoon te houden.

Hoe gebruik ik een mini vibrator?

Een mini vibrator is een stuk gemakkelijker te gebruiken dan een grote vibrator. Door het kleine formaat kun je de vibrator goed en precies op de plekken krijgen waar het voor jou of je partner goed voelt. Klinkt goed toch? Door het kleine formaat is het mogelijk om verschillende plekken om-en-om aan te raken wat voor sommige mensen erg fijn aanvoelt. Met een kleine vibrator is het lastiger om wat grotere oppervlaktes tegelijk te stimuleren waardoor je handen waarschijnlijk wat harder moeten werken dan bij zijn grote broer. Maar geen zorgen, de mini vibrator brengt ook jou tot een hoogtepunt. Een kleine vibrator kan bij het voorspel gebruikt worden om elkaar op te winden. Ook is een kleinere variant wat laagdrempeliger voor mensen die net beginnen met een seksspeeltje.

Verschillende soorten mini vibrators

De mini vibrator komt in vele verschillende vormen en maten. Voor iedere vrouw is er wel iets te vinden wat fijn aanvoelt of in de behoeftes voldoet. Hieronder de meestvoorkomende soorten kleine vibrators.

Vibrerend ei

Een vibrerend ei is een kleine vibrator die een bolle vorm heeft. Door het kleine formaat kun je hem gemakkelijk meenemen op reis. De meeste exemplaren werken op batterijen. Ook worden de vibrerende eitjes vaak op afstand bestuurt. Dit kan voor sommige stellen interessant zijn omdat je de controle voor een deel aan je partner geeft.

Mini Wand vibrator

Qua reputatie zou deze mini vibrator een van de allerbeste zijn. Wand vibrators zijn zeer krachtig en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze niet snel stuk en zijn ze dus duurzaam te noemen. Ook heeft deze variant meerdere trilstanden. Voor de meeste vrouwen zit er dan ook wel een perfect trilniveau bij. Door het kleine formaat is ook deze mini vibrator gemakkelijk mee te nemen. Ook kan dit product gebruikt worden als een klein massageapparaat.

Lipstick vibrator

De lipstick vibrator is een seksspeeltje in de vorm van een lipstick. Hierdoor valt jouw hobby niet op bij de mensen om je heen. Zelfs niet wanneer ze ongevraagd in je tas kijken. Je kunt zo gerust je spullen overal laten liggen zonder dat iemand er ooit achterkomt hoe dirty je eigenlijk bent. Het voordeel van de lipstick is dat je stiekem kunt genieten zonder dat iemand het weet.

Bullet vibrator

Deze variant heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een kogel. Het grote voordeel van dit exemplaar is dat je door middel van de puntige vorm met grote precisie je genot kunt bereiken. Door de vorm en het formaat van dit apparaatje is penetratie zeer gemakkelijk.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Vibrators worden gemaakt in vele verschillende vormen en maten. Ook in materialen zijn er veel verschillende keuzes te maken. De meestgebruikte materialen voor vibrators zijn plastic, siliconen, latex, rubber, glas en steen. Het meestgebruikte materiaal is siliconen. Dit heeft te maken met de positieve eigenschappen die het heeft. Zo is siliconen zeer sterk, niet poreus en voelt het natuurlijk aan. Omdat het materiaal glad is kan het ook gemakkelijk worden schoongemaakt.

Anonieme & Snelle levering

Ben je op zoek naar een mini vibrator die je overal mee naartoe kan nemen? Dan zit je bij Sensual Vibes goed. Wij bieden het grootste assortiment sextoys. Wanneer u voor 23:00 besteld heeft u de volgende werkdag uw bestelling in huis. Wij begrijpen dat erotische producten niet de meest geaccepteerde producten zijn. Daarom leveren wij uw pakket discreet af in een anonieme verpakking. Niemand hoeft te weten dat u een seksspeeltje gekocht heeft. Wil je toch ook even een kijkje nemen naar onze andere vibrators? Bekijk het hele assortiment vibrators.

Terug naar boven