MENUMENU

Massageolie kopen

Wat is massageolie nou exact? En waarvan wordt het gemaakt? Wil jij weten waarom andere massageolie kopen? Massageolie is een olie die geschikt is voor lichaamsmassage. Er zijn verschillende redenen waarom je massageolie koopt en er zijn ook verschillende soorten massages. Verschillende oliën zijn geschikt voor verschillende soorten massages. Een massage heeft een immense therapeutische waarde. Om het maximale uit een massage te halen, moet daarvoor de meest geschikte olie worden gekozen. De meest voorkomende oliën voor massage zijn olijfolie en zoete amandelolie. Maar er zijn veel meer opties.

Waarvoor wordt massageolie gebruikt

Massageolie wordt gebruikt om je partner een aangename massage te geven. Vaak om fysieke ongemakken te verlichten maar ook vaak als erotisch voorspel. Zo een massage gaat dan over in een erotische massage wat een spannende avond garandeert. Speciaal voor dit type massage hebben wij erotische massageolie te koop. Dit is een type olie wat vaak stimulerend of verwarmend werkt. Ook is er erotische massageolie en glijmiddel in 1 tube te koop. De 2-in-1 oplossing. Dit is vaak een olie op waterbasis.

Wat is het doel van massageolie

Eerlijk gezegd kan een massage worden gedaan zonder een olie. Maar dat wordt behoorlijk lastig. Massageolie is nodig om wrijving tussen de handen en de huid te verminderen. Dus, of het nu gaat om een regelmatige massage, of een diep weefselmassage, of een chiropractische massage, een goede massageolie in de sessie verbetert echt de voordelen van die massage.

Door de wrijving van de handen met de olie warmt de olie op. Dit zorgt ervoor dat je huid gelijkmatig verwarmd wat een prettig en helend gevoel geeft. Doordat de huid verwarmd openen de poriën van jouw huid zich waardoor het voedende oliën kan opnemen. Vaak zijn dit de goede massageoliën op basis van plantaardige oliën die verzachten en verzorgen.

Helende werking

Olie is als een medicijn. Naast dat het veel gebruikt wordt voor (erotische) massages hebben heel veel oliën ook een helende werking. Je kunt hierbij denken aan het verhelpen van een te droge huid of misschien heb jij wel last van acne en wilt hier graag wat tegen doen.

Erotische massage

Tijdens een erotische massage is het niet het idee om alleen op het orgasme te focussen, maar juist op het naderen van een hoogtepunt. Het is een ervaring zowel fysiek als emotioneel, een ervaring die je niet snel zult vergeten. De masseur moet gericht zijn op het geven van zeer plezierige sensaties die vaak zelfs in contact komen met het grote orgasme. Speciaal voor dit soort massages hebben wij erotische massageoliën. Wanneer je puur gaat voor de armen, de nek, de rug en de benen, kun je gaan voor Exotiq Massageolie Soothing Jasmine. Wil jij de genitale plekken erbij betrekken? De Durex Play 2 in 1 Ylang Ylang is een massageolie en glijmiddel in 1. Perfect voor erotische massages die verder gaan dan de massagetafel.

Welke soorten massageolie zijn er

Massageolien zijn er met vele op de markt en zo is er altijd wel iets speciaals voor jou te vinden. Ben jij er nog niet uit en twijfel je nog tussen 2 soorten massageolie? Bekijk eens onderstaand lijstje en kies een massageolie die bij jou past.

Massage gel en glijmiddel in één

Vaak zijn fabrikanten niet helemaal duidelijk of bepaalde producten nou wel of niet schadelijk zijn voor bepaalde delen van het lichaam. Het kan voorkomen dat enkele oliën irriterend werkt als het in contact komt met jouw genitale delen. Wanneer je dit risico niet wilt lopen is er op Sensual Vibes een glijmiddel en massagegel in 1 te koop. De bekendste fabrikant van dergelijke producten is Durex. Neem een kijk in ons volledige 2-in-1 assortiment.

Geurloze massageolie

Ben jij eens ergens anders op bezoek en blijf jij slapen? Of vind jij de geur van een massageolie niet aangenaam? Een geurloze massageolie is een olie met exact dezelfde werking als alle andere erotische massageoliën maar met 1 verschil. Het is geurloos. Wil jij een verzachtende maar toch geurloze massageolie? De Durex 2-in-1 Play Aloë Vera is een verzachtende erotische massageolie die tevens geurloos is.

Stimulerende oliën

Stimulerende oliën zijn oliën die net als andere erotische massageoliën glijdend en verwarmend werken. Echter, dit type olie kan bedoeld zijn om onder andere het libido te verhogen, je in de stemming te brengen of juist het lichaam extra te verwarmen. Wil jij een stimulerende massageolie kopen? Let er dan op dat er een van de volgende ingrediënten zijn gebruikt:

  1. Roos: Als een angst-verlichtende, kalmerende olie is het geen verrassing dat essentiële roosolie ook traditioneel als afrodisiacum wordt gebruikt. Een afrodisiacum is voedsel of een medicijn wat de seks drive kan verhogen.
  2. Jasmijn: Een kostbare en prijzige olie getrokken van delicate bloembladen. Het inhaleren van deze olie zorgt voor een verfrissend effect en zet alle zintuigen op scherp.
  3. ClarySage: Een onderzoek uit 2014 ging over de symptoomverlichting van de menopauze en essentiële oliën. Wanneer het libido laag is als gevolg van hormonale verschuivingen zoals de menopauze, is Clary Sage een olie die enige verlichting kan brengen.
  4. Ylang Ylang: Ylang Ylang wordt veel gebruikt in de aromatherapeutische wereld en is een van de beste essentiële oliën voor seks en erotische massages. De zachte bloemengeur spreekt bijna iedereen aan.
  5. Neroli: Essentiële olie getrokken van oranjebloesem in plaats van de schil van het fruit wordt neroli genoemd, een waardevolle en zeer nuttige olie. In één klinisch onderzoek ontdekten onderzoekers dat “inademing van neroli-olie de symptomen van de menopauze verlicht, het seksuele verlangen verhoogt en de bloeddruk bij postmenopauzale vrouwen verlaagt”, waardoor het een andere nuttige optie is wanneer het libido laag is door hormonen of stress.
  6. Venkel: De etherische olie van venkel heeft een oestrogeen effect waardoor het libido verhogend werkt.

Massagekaarsen

Een massagekaars is een geurkaars maar dan met stimulerende oliën in de wax. Wanneer je de lont aansteekt begint de wax te smelten waardoor de geur vrijkomt in de kamer. Door de warmte komen deze geuren sterker naar voren. Behalve dat een massagekaars wordt gebruikt voor een erotische massage is de kaars ook perfect voor gewoon gebruik. De hele collectie massagekaarsen vind jij hier op Sensual Vibes.

Tips voor het kopen van massageoliën

Ben jij gevoelig voor bepaalde huidproducten? Of heb jij een allergie voor bijvoorbeeld venkel? Let goed op de ingrediënten voordat je besluit massageolie te kopen. Is het niet helemaal duidelijk waar een product uit bestaat? Vraag het ons! Wij zullen ons best doen een goede massageolie voor jou uit te kiezen.

Direct massageolie kopen: Snel & discreet

Bestel voor 23:00 jouw erotische massageolie en betaal veilig en snel via iDEAL of Afterpay. Voor 23:00 besteld is morgen in huis!

Terug naar boven