MENUMENU

Kietelaar kopen

Wil jij een kietelaar kopen om jouw man of vrouw te plagen? Of vind je het lekker om zelf de controle uit handen te geven? Een kietelaar is een leuk seksspeeltje voor beginners om mee te experimenteren. Er kan weinig fout gaan en je kan iemand er ook geen pijn mee doen.

Wat is een kietelaar? De kietelaar is een traditioneel speeltje wat al eeuwenlang bestaat. Vind jij het lekker om een machtspositie te hebben over jouw partner? Met een kietelaar kun je een machtsrollenspel spelen waarbij één van de twee de controle heeft. Neem de controle en plaag jouw man of vrouw.

Grote kietelaar kopen

Kietelaars zijn te verkrijgen in vele vormen en maten. Spreekt het jou aan om een grote kietelaar te hebben? Een grote plaagveer biedt andere mogelijkheden dan een doorsnee plaagveer. Misschien is het dus wel wat voor jou. Sensual Vibes biedt een groot scala aan grote kietelaars aan. Onze winkel is dag & nacht te bereiken. Wanneer je voor 23:00u in de avond besteld heb je jouw favoriete speeltjes morgen direct in huis.

Welke kleuren en materialen zijn er?

Zoals bij alle seksspeeltjes zijn er veel variaties. Een kietelaar is doorgaans gemaakt van veren. Daarom heet het ook wel een plaagveer. Er zijn ook kietelaars van dons of van ander zacht materiaal. Hetgeen wat alle kietelaars overeen hebben is dat ze van zacht materiaal gemaakt zijn. Zo kun je jouw partner lekker plagen en kietelen. Mmmmm wat spannend en lekker.

Plaagveer

In Nederland ook wel bekend als een plaagveer. Deze naam past misschien wel beter omdat je meer doet dan je partner alleen kietelen. Je plaagt hem of haar door het strelen of kietelen van jouw partner met de plaagveer.Wil jij jouw man of vrouw plagen met een plaagveer? De Sensual Vibes winkel heeft een ruim aanbod aan plaagveren.

Direct een kietelaar bestellen bij Sensual Vibes

Heb jij altijd al zelf een kietelaar willen hebben. Het is een relatief goedkoop sekspeeltje. Voor beginners een perfect speeltje om eens mee te experimenteren. Wil je jouw seksuele horizon verbreden? Bekijk ons assortiment dan in de Sensual Vibes shop.

Terug naar boven