MENUMENU

Jarretels kopen

Wil je jezelf nog een stukje verleidelijker maken door middel van lingerie? Ben je op zoek naar sexy jarretels? Wat zijn jarretels en waar moet je precies op letten bij het aankopen? Een jarretel is een deel van de lingerie die als functie heeft om de kousen van de vrouw omhoog te houden. De meeste mannen vinden dit soort lingerie zeer aantrekkelijk. De jarretels worden aan de kousen bevestigd en daarna ook aan de korset of jarretelgordel. Deze korset of jarretelgordel wordt om de middel gedragen. Meestal zitten er aan elk been 3 jarretels maar er zijn ook andere varianten te koop.

Wil je je partner goed verrassen met een sexy lingerie setje? Sensual Vibes heeft een groot assortiment jarretels en Jarretelkousen. Maak je keuze en geniet samen van je nieuwe aankoop. Sensual Vibes verzendt je bestelling discreet en snel. Uw aankoop wordt in een anonieme verpakking geleverd.

Waar worden jarretels & jarretelkousen voor gebruikt?

Jarretels worden in het Engels ook wel stockings genoemd. Voordat de elastische kousenband was uitgevonden droegen vrouwen jarretels om hun kousen omhoog te houden. Uiteraard zien kousen om de benen van vrouwen heen er mooi uit. Vroeger werden er vaker jurken en rokken gedragen door vrouwen. Vooral in de koude wintermaanden waren kousen daarom erg fijn om warm te blijven.

De benen van een vrouw zijn, voor de man, een van de meest aantrekkelijke delen van een vrouw. Mooie kousen accentueren de vorm van vrouwelijke benen. De kousen mogen natuurlijk niet afzakken, hiervoor worden jarretels en een jarretelgordel gebruikt. Dit is niet alleen handig. De meeste mannen vinden de lijnen van deze jarretel super sexy waardoor je extra verleidelijk overkomt.

Jarretelgordel en kousen in één

Het verleiden van een goede bedpartner is een hele taak op zich. Wanneer je er een hebt uitgezocht die correct is wil je natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Losse jarretels, gordel en kousen kunnen best lastig te dragen zijn. Vooral wanneer je ze niet vaak draagt. Echte jarretels kunnen losschieten en deze moeten dan opnieuw bevestigd worden. Gelukkig zijn er voor die dames ook jarretelgordel en kousen in één te krijgen. Deze kousen geven de indruk van een jarretel set. In wezen zijn het kousen met daaraan bevestigd jarretels en een elastische jarretelgordel. Deze zijn niet van elkaar los te maken. Je kunt deze variant in één keer aantrekken voor je lover.

Sexy lingerie in elke maat en kleur

Lingerie is een ander woord voor nachtkleding of damesondergoed. Een vrouw kan zich extra verleidelijk maken door mooie lingerie aan te trekken. Het doel van sexy lingerie is om de focus te leggen op de mooie delen van het lichaam. Soms is ook de verpakking erg belangrijk. Jarretels zijn in verschillende kleuren te krijgen. Rode, witte, zwarte en alle andere kleuren. Verder zijn er ook varianten te krijgen in bijvoorbeeld leer, zijde of satijn.

Direct mooie lingerie bestellen?

Wil je direct mooie lingerie bestellen voor een spannende avond met je partner of date? Bekijk dan het grote assortiment lingerie in de online winkel. Er is van alles te koop. Kijk rustig rond en laat je verleiden door je nieuwe aankoop. Je bestelling wordt bij Sensual Vibes discreet geleverd in een anonieme verpakking.

Terug naar boven