MENUMENU

Handboeien kopen

Als jij volledig nieuw bent in het experimenteren met seks dan vraag je je misschien wel af: handboeien en seks?? Wat moet ik mij daarbij voorstellen? Handboeien worden vaak gezien als een seksspeeltje dat valt onder de BDSM Toys. Als je je voorzichtig aan het verkennen bent op het gebied van BDSM dan is de handboei een goed begin. Je kan de handboeien gebruiken om je partner aan de enkels of polsen aan het bed vast te maken. Dit wordt ook wel bondage genoemd. Seks met handboeien kan je een versterkt onderdanig en dominant gevoel geven wat erg opwindend werkt.

Welk materiaal handboeien?

Boeien zijn in verschillende materialen te verkrijgen en elk heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Vaak hangen deze samen met hoe gevorderd de gebruiker is in handboeien sex. Zo zijn er voor beginners leren, siliconen en suède handboeien. Deze voelen zachter aan om de polsen en enkels. Pluche handboeien hebben deze eigenschap ook maar zijn vooral vanwege het uiterlijk op de markt verkrijgbaar.  Zoek jij iets sensueels maar toch ook weer iets stouts? Lelo heeft lange luxe zijden linten als alternatief op de traditionele handboei. De Lelo – Boa Pleasure Boeien.

Voor de gevorderde BDSM’er hebben wij bij Sensual Vibes ook metalen handboeien. Deze boeien voelen authentieker aan maar is ook een stuk ruwer dan een leren of siliconen handboei. Test dus goed van te voren uit hoe ver je hiermee kunt gaan. Bekijk het volledige assortiment aan handboeien.

Leren handboeien

Hand en -enkelboeien zijn verkrijgbaar in een leren variant. Deze leren handboeien staan erom bekend dat ze zachter aanvoelen. Daarom zijn deze zeer geschikt voor beginners die willen experimenteren met seks met handboeien.  De leren handboeien zijn verkrijgbaar met een klittenband sluiting maar ook met een eenvoudige te verstellen gespsluiting. Voor het bevestigen van de handboeien aan het bed hebben vele leren handboeien ook gespen en haken. 

Wil jij graag experimenteren met soft SM en heb jij daarbij handboeien nodig? Handboeien bestellen doe je bij Sensual Vibes! Voor 23:00 besteld is morgen in huis.

Veiligheid van seks met handboeien

De meeste handboeien komen met een slotje die je zelf met een sleutel moet vergrendelen. Raak jij het sleuteltje kwijt? Dan is dat vaak geen probleem. Een groot aantal handboeien komen namelijk met een veiligheidssysteem. Hier kun je de boei zonder sleutel toch weer ontgrendelen. Wij raden jullie wel aan voor het gebruik alles te testen. Niet alleen of de ontgrendeling werkt maar ook hoe strak hij om de polsen kan. Seks met handboeien moet ten slotte voor beide partijen een genot zijn!

Direct handboeien bestellen bij Sensual Vibes

Bij Sensual Vibes hebben wij een ruim assortiment aan handboeien. Wil jij eens wat nieuws uitproberen en lijkt seks met handboeien jou opwindend? Of ben je al gevorderd maar ben jij op zoek naar de beste metalen handboeien? Neem dan nu een kijkje in onze webshop. Vind je alleen handboeien niet voldoende en wil je de volgende stap ook meteen zetten? Dan kun je eens proberen om handboeien te gebruiken in combinatie met een blinddoek. Hiermee maak je het extra spannend.

Terug naar boven