MENUMENU

Goedkope dildo kopen

De dildo is een seksspeeltje met een fallische vorm. De meeste mensen kennen de dildo wel want het is het meest gekochte seksspeeltje ter wereld. Er zijn oneindig veel verschillende soorten verkrijgbaar. Grote, kleine, dikke, dunne. Ook zijn er dildo’s van glas, siliconen en zelfs steen. Ook de prijs verschilt van soort tot soort. Ben je op zoek naar een goedkope dildo? Dan ben je bij Sensual Vibes op de juiste plek. Door ons grote assortiment is er altijd wel iets verkrijgbaar wat bij je past. Daarnaast wordt uw pakket discreet geleverd in anonieme verpakking. In ons assortiment is altijd wel een goedkope dildo te krijgen binnen jouw budget. Ben je benieuwd naar alle dildo’s die Sensual Vibes aanbiedt en wil je een dildo bestellen? Lees dan meer over alle verschillende soorten dildo’s.

Het grote voordeel van een dildo

Dildo’s zijn al eeuwenoud en worden al zeer lang gebruikt. Wereldwijd is dit het meest gebruikte en verkochte seksspeeltje wat zijn oorsprong heeft in de volgende voordelen.

Direct te gebruiken

Een dildo kun je direct gebruiken en je hebt er geen batterijen voor nodig die opgeladen of vervangen moeten worden. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Allerlei soorten te verkrijgen

Daarnaast zijn ze door de jaren heen zeer ontwikkeld geraakt in vorm, dikte, lengte, kleur, structuur en andere afwerkingen. Zo kun je voor iets kiezen dat precies bij jou past.

Ook onder water te gebruiken

Deze seksspeeltjes kunnen ook onder water gebruikt worden wat sommige mensen als prettig kunnen ervaren.

Stilletjes genieten, geluidloos

Een goedkope dildo maakt geen geluid waardoor je heerlijk stiekem kunt genieten wanneer dit nodig is.

Wil je kijken wat er te krijgen is? Bekijk ons zeer uitgebreide assortiment. Sensual Vibes levert uw bestelling discreet af in anonieme verpakking. Ook kunt u de bestelling volgen met track & trace.

Het uiterlijk van een goedkope dildo

Wanneer je net begint in de wereld van seksspeeltjes wil je misschien niet meteen gaan voor een duur exemplaar. Je hoeft echter geen concessies te doen voor het soort dildo. Natuurlijk zijn er kwaliteitsverschillen tussen de luxere exemplaren en de wat goedkopere. Een goedkope dildo kan een prima variant zijn wanneer je wat minder te besteden hebt en jezelf toch seksueel wilt uitdagen. Er zijn verschillende exemplaren te verkrijgen van siliconen of metaal. Ook de glazen dildo wordt steeds populairder.

Materiaal, lengte, structuur en dikte

Net als bij  alle andere seksspeeltjes is het belangrijk om te weten wat je precies lekker vind. Sommige mensen vinden een wat dikkere dildo lekkerder. Anderen prefereren een wat langere en dunnere. Daarnaast kan het goed zijn om te weten welk materiaal het beste past bij je behoeften. Heb je bijvoorbeeld een allergie dan is het belangrijk om deze van tevoren uit het aanbod te filteren.

Waarom gaan voor een goedkope dildo?

Een duurdere dildo is niet altijd de betere keuze. Er zijn veel goede exemplaren te krijgen die voordelig zijn en toch nog van hoge kwaliteit. De mensen die voor een goedkope dildo gaan willen het liefst niet teveel geld besteden aan een nieuw seksspeeltje. Voor ieder budget heeft Sensual Vibes een aantrekkelijk product wat de behoefte vervuld.  Ben je op zoek naar je eerste seksspeeltje? Wellicht is het kopen van een goedkope dildo voor jou dan de beste keuze. Bekijk het uitgebreide aanbod in de winkel.

Verschillende materialen

Een goedkope dildo is te krijgen in verschillende soorten en materialen. Let bij de aanschaf goed op welk materiaal het is. Er zijn voordelige dildo’s te krijgen in allerlei materialen. Hieronder de meestvoorkomende materialen waar dit seksspeeltje van gemaakt wordt.

Latex dildo’s

Latex is een broos materiaal wat wilt zeggen dat het niet heel duurzaam is en niet heel lang meegaat. Daarnaast kunnen zich bacteriën ophopen in dit materiaal wat niet heel hygiënisch is. Ook zijn er veel mensen allergisch voor latex, voor hen is dit ook niet de juiste keuze.

Hardplastic / PVC / Vinyl

Een goedkope dildo van pvc of vinyl. kan aantrekkelijk overkomen. Deze materialen raden we bij Sensual Vibes af aangezien er in deze producten stoffen kunnen zitten die kankerverwekkend zijn. Het voordeel van hardplastic seksspeeltjes is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en niet snel kapotgaan.

Goedkope silicone dildo

Een dildo van silicone is voor bijna iedereen een goede en veilige keuze. Het materiaal is niet poreus en heeft het een natuurlijke structuur. Siliconen kunnen daarbij ook tegen zowel hoge als lage temperaturen zonder stuk te gaan. Ook zijn er speciale toycleaners te krijgen waarmee je deze soort goedkope dildo gemakkelijk kunt reinigen. Daarnaast is silicone zeer sterk. Het nadeel van siliconen is dat je het het beste kunt gebruiken met glijmiddel op waterbasis aangezien het kan beschadigen van glijmiddel op basis van siliconen.

Glazen seksspeeltjes

Een ander materiaal wat goed schoon te maken is is glas. Daarnaast is er niemand die allergisch is voor glas. Ook gaat gehard glas niet snel kapot. Een ander voordeel van glas is dat je met temperatuur kunt spelen. Glas voelt van zichzelf wat koeler aan. Het nadeel van glas is dat het wel kapot kan gaan. Wanneer er een kleine beschadiging zit is deze soort niet meer te gebruiken.

Steen

Een steeds populairder wordend materiaal is steen. Steen is robuust en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn vele verschillende afwerkingen te verkrijgen. Ook deze soort is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, diktes, kleuren en afwerkingen.

Goedkope dildo bestellen?

Ben je overtuigd geraakt en wil je direct een exemplaar aanschaffen voor jezelf? Voor iedereen is er een prachtig product te vinden in onze winkel. Bij Sensual Vibes is voor 23:00 besteld, morgen in huis. Uw pakket wordt discreet geleverd in een anonieme verpakking. Volg je bestelling met Track & Trace. Naast onze snelle bezorging hebben we een uitstekende service.

Vind je het fijn om jezelf eens goed te verwennen met een goedkope dildo? Bekijk dan het assortiment.

Terug naar boven