MENUMENU

Glijmiddel kopen

Als het op seks aankomt geldt, in welke gevallen dan ook, vaak 1 regel: hoe natter, hoe beter. Het zijn niet alleen vrouwen die glijmiddel kopen om de seks prettiger te maken maar glijmiddel is te gebruiken voor alles en iedereen. Nog steeds wordt glijmiddel geassocieerd met een vrouw die niet nat genoeg is maar het is tijd om hiervan af te stappen. Glijmiddel is bedoeld om frictie te verminderen zodat de seks beter wordt – ongeacht je leeftijd, geslacht of seksuele voorkeur.

Masturbatie / seksspeeltjes

Het gebruik van glijmiddel in combinatie van seksspeeltjes is aangeraden. Om het plezier te verhogen en het gebruik te versoepelen dient er voldoende glijmiddel toegebracht te worden. Bij het gebruik van siliconen seksspeeltjes is het niet aangeraden een glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken. Dit kan jouw speeltje beschadigen.

Anale seks

De vagina heeft als eigenschap dat het zelf vocht aanmaakt. De anus heeft dit natuurlijke glijmiddel niet en dus moet je altijd anaal glijmiddel gebruiken om de wrijving te verminderen. Voor diegene die het spannend vinden om anale seks te hebben zijn er speciale anale glijmiddelen te koop op Sensual Vibes. Deze zijn stroperiger en hebben een verdovende werking waardoor de anus ontspand en de penetratie soepel gaat.

Fisting

Of je nu met anale of vaginale fisting wilt experimenteren, de juiste fisting glijmiddel is essentieel. We hebben extra dikke glijmiddelen voor anaal fisten en enkele voor vaginaal fisten en voor het gebruik van een XXL dildo.

Pijn bij vrijen

Tijdens seksuele opwinding wordt de vagina van de vrouw normaal gesproken vochtig waardoor er zonder pijn gevreeën kan worden. Maar het is bekend dat ook veel vrouwen niet vochtig genoeg worden en hierdoor een probleem ontstaat. Dit kan onder andere komen doordat het oestrogeen niveau is gedaald tijdens de menopauze, de vrouw borstvoeding geeft of wanneer iemand is behandeld voor borstkanker. In deze gevallen kan een siliconen glijmiddel helpen. Door het gebruik van een siliconen glijmiddel kun jij langdurig en volop genieten van de seks.

Hoe gebruik je glijmiddel?

Er is eigenlijk geen ‘juiste’ manier om glijmiddel te gebruiken. Heb jij zin om je te masturberen maar je lichaam is er zelf nog niet klaar voor? Pak je glijmiddel en verspreid het loyaal.

Tijdens de seks wordt het vaak gebruikt tijdens het voorspel. Wrijf het glijmiddel op de genitale delen van je partner en voeg meer toe tijdens de seks zelf wanneer het nodig is.

Dus gebruik zoveel als jij wilt, waar je het maar nodig hebt. Of het nou de vagina, penis of anus is.

Van wat voor materiaal is het gemaakt?

Glijmiddelen worden van verschillende materialen gebruikt, welke zijn bedoeld voor verschillende doeleinden. Zo heb je glijmiddel voor anale seks maar ook glijmiddel die je kunt gebruiken om je partner te masseren.

Waterbasis glijmiddel

Wil jij een veelzijdig glijmiddel kopen? Kies dan voor een glijmiddel op waterbasis. Deze is te gebruiken in vrijwel elke activiteit en zelfs te gebruiken in combinatie met siliconen. Het is niet gek om een glijmiddel te gebruiken wanneer je ook condooms gebruikt. Een glijmiddel op waterbasis is volledig veilig om te gebruiken met condooms en het verkleint zelfs de kans op het scheuren van het condoom.

Heb jij geen zin in gedoe en ben je gewoon op zoek naar een glijmiddel dat overal goed in is? Koop dan een glijmiddel op waterbasis zoals de Cobeco BodyLube, te bestellen op Sensual Vibes.

Siliconen glijmiddel

Glijmiddel op basis van siliconen is als een zijden laken op je lichaam. Omdat siliconen hypoallergeen is, zullen de meeste mensen geen reactie ervaren. Dit type glijmiddel gaat ook langer mee.

Als je geïnteresseerd bent in iets dat langer meegaat en minder vaak opnieuw moet worden toegepast, heeft je mogelijk jouw match gevonden.

Glijmiddel op basis van olie

Ben jij op zoek naar een glijmiddel dat extreem lang meegaat? Een glijmiddel op oliebasis belooft een langdurige werking. Een bijkomend voordeel is, is dat je dit ook kunt gebruiken als massageolie. Let wel op met het gebruik van condooms in combinatie met dit type glijmiddel. Het vergroot de kans op scheuren in het condoom. Glijmiddel op basis van olie heeft de eigenschap dat het plakt en vlekken kan achterlaten in lakens en kledingstukken

Organisch glijmiddel

Doordat er in de andere type glijmiddelen chemische producten worden gebruikt kan dat irriterend werken op de intieme plekken. Organisch glijmiddel zoals de BIOGlide Neutral worden gemaakt van 100% natuurlijke producten. Dit is niet alleen beter voor je lichaam maar ook voor onze planeet.

Glijmiddel en zwangerschap

Wanneer je zwanger wilt worden kun je ook zeker glijmiddel gebruiken. Het is hierdoor zelfs makkelijker voor de zaadjes om door de vochtigheid naar boven te zwemmen. Zorg er wel voor dat je een glijmiddel gebruikt dat niet zaaddodend is.

Ben je al zwanger en vraag je je af of het veilig is om een glijmiddel te gebruiken? Tijdens je zwangerschap is je baarmoedermond goed afgesloten waardoor er niks kan binnendringen. Veel vrouwen ervaren dat ze tijdens de zwangerschap vochtiger worden dan normaal gesproken dus misschien heb jij niet eens een glijmiddel nodig! Mocht dat wel het geval zijn is dat geen enkel probleem.

Koop nu je glijmiddelen en andere verzorgingsproducten op Sensual Vibes

Discreet en snel je glijmiddel thuis ontvangen? Deze zullen wij dit in een anonieme verpakking naar jouw adres sturen en zorgen ervoor dat dit niet bij de buren geleverd wordt. Bestel voor 23:00 op de Sensual Vibes webshop en ontvang je bestelling morgen in huis.

Terug naar boven