MENUMENU

Glazen dildo kopen

De glazen dildo is een seksspeeltje wat steeds populairder wordt maar toch zijn er nog veel vragen en onzekerheden. De één vindt het eng en de ander heeft vragen over de veiligheid. Hoewel wij dit begrijpen is er niks waar jullie je zorgen om hoeven te maken. Integendeel zelfs! Het is niet voor niets dat vele een glazen dildo kopen. Na het lezen van dit stukje hopen we al jullie vragen te hebben beantwoord.

Qua uiterlijk lijkt het op een klassieke dildo waarbij het enige verschil is: het materiaal. Waar een klassieke dildo tegenwoordig vaak van siliconen is gemaakt is dit type dildo van glas. Door de populariteit van het speeltje zijn er steeds meer varianten op de markt. Op Sensual Vibes hebben wij een ruim assortiment glazen dildo’s in alle vormen, maten en texturen.

Waarom zou je een glazen dildo kopen?

Door de gladde textuur glijdt de glazen dildo heel makkelijk. Dit betekent gemakkelijkere penetratie bij jou of jouw partner. Dit wordt door veel als heel prettig en comfortabel ervaren. Voor het gebruik heb je maar een kleine hoeveelheid glijmiddel nodig en omdat glas niet poreus is neemt het ook niks op. Hierdoor kun jij langer genieten tijdens het masturberen of tijdens de seks met jouw partner.

Heb jij thuis nog geen seksspeeltje en ben jij op zoek naar een eerste dildo? Dan raden wij bij Sensual Vibes de glazen dildo aan. Door haar formaat en gladde textuur is het een uitermate geschikte toy voor vrouwen die rustig aan willen beginnen.

Verschillende vormen

De glazen dildo is bij Sensual Vibes te koop in verschillende vormen. De vorm is een grote factor in het genot wat jij ervaart. Zo zijn er rechte en erg gebogen dildo’s maar ook glazen dildo’s met ribbels. Als je op zoek bent naar meer G-spot stimulatie dan is een gebogen dildo de keus voor jou. Door de hardheid van het materiaal kom jij makkelijk tot een orgasme.

Vind jij het erg lekker om vaginaal gestimuleerd te worden dan kun jij kijken naar onze collectie geribbelde glazen dildo’s.

Temperatuurspel

Het materiaal wat vaak gebruikt wordt is het hoogwaardige boriumsilicaat glas. Als voordeel heeft dit dat het hoge temperaturen aan kan en het dus een uitstekend speeltje is om mee te experimenteren. Heb jij altijd iets nieuws willen doen met je partner? Misschien is een temperatuurspel wel zoiets. Hieronder enkele tips voor het opwarmen van jouw glazen dildo:

  • Warm het niet te heet op maar vergelijk het met een warm bad.
  • Gebruik geen magnetron voor het opwarmen omdat deze niet gelijkmatig verwarmen.
  • Test het voor gebruik eerst op de binnenkant van jouw pols. De binnenkant van je pols is een zeer gevoelig deel van je lichaam.
  • Wisselen tussen koud en warm is geen probleem maar doe dit niet te snel. Het kan ervoor zorgen dat het speeltje breekt.

Hou het schoon

Een veelgehoord pluspunt over de glazen dildo is, is dat het erg makkelijk schoon te maken is. Een normale toy cleaner is genoeg maar je kan ze ook koken. Omdat het glas niet poreus is hoef je niet bang te zijn dat er bacteriën achter blijven. Je kan dit seksspeeltje zelfs ruilen tussen partners zolang ze maar schoongemaakt zijn.

Zorg er wel voor dat het sekspeeltje goed wordt afgedroogd. Als jij het op een donkere vochtige plek bewaard dan vergroot dat de kans op bacteriën op jouw dildo.

Opbergen

Niet alleen het schoonmaken van dildo’s is erg belangrijk maar in het geval van glazen dildo’s is het erg belangrijk hoe het wordt opgeborgen. Ons advies is om het in een aparte doos op te bergen en ergens bovenin de kast te zetten. Glas blijft een breekbaar materiaal en dit willen wij voorkomen voor jouw eigen veiligheid.

Gebroken? Gooi het weg

Zelfs bij een klein scheurtje of een braampje. Een glazen dildo is niet veilig te gebruiken als er iets gebroken is. Zorg ervoor dat je het weggooit en ga op zoek naar een goede verwarming.

Glazen dildo kopen? Bestel direct!

Wij hopen dat jij net als vele andere enthousiast zijn geraakt over het gebruik dit seksspeeltje. Heb jij meer vragen? Dan is dat geen probleem. Wij zijn er om met alle plezier jouw vragen te beantwoorden. Weet jij genoeg en wil jij graag een glazen dildo bestellen? Doe dat dan nu in de Sensual Vibes webshop.

Terug naar boven