MENUMENU

Geisha ballen

Geisha ballen worden al eeuwenlang gebruikt om de spieren van de vagina en de bekkenbodem sterker te maken. De kleine vaginale ballen worden ingebracht en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewicht. De geisha balletjes helpen je met het samentrekken van de inwendige spieren zodat deze steviger en strakker worden.

Maar deze seksballetjes zijn niet alleen bedoeld om de spieren in de vagina en bekkenbodem te verbeteren. Ook worden ze gebruikt om het genot tijdens de seks te verbeteren. Daarom woden geisha ballen ook wel ben-wa balls, kegel ballen, vaginale balletjes, genotsballetjes,  sex balletjes of pleasure balls genoemd. In de balletjes zit vaak een ander balletje dat tijdens de dagelijkse gang van zaken beweegt. Hierdoor geven geisha ballen een tintelende sensatie die veel vrouwen plezierig vinden.

Waarom gebruiken vrouwen geisha balls?

Geisha ballen kunnen de bekkenbodem spieren sterker maken. Zo blijft de vagina stevig en sterk. Zo behoud de vagina beter de vorm na bijvoorbeeld het krijgen van een kindje. Ook kunnen de balletjes het genot tijdens de seks verbeteren en is een betere blaascontrole een bijkomend voordeel. Daarnaast kun je je man op een nieuw niveau plezieren door je bekkenbodemspieren goed aan te spannen.

Hoe gebruik je Geisha balls

Wanneer de geisha ballen in de vagina ingebracht zijn is het de bedoeling om deze in de vagina te houden. Dit wordt gedaan door de inwendige spieren van de vagina en bekkenbodem te gebruiken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de kleinste balletjes het moeilijkst binnen te houden. Ook gewicht speelt mee bij dit seksspeeltje. Hoe zwaarder en kleiner het balletjes hoe moeilijker de oefening wordt.

Begin altijd met maximaal twee balletjes. Hoe meer balletjes hoe moeilijker de oefening. Wanneer je nog niet geheel vertrouwd bent met de oefeningen kun je ook het beste lichtgewicht balletjes gebruiken. Ook de grootte van de ballen kunnen verschillen. Grote balletjes zijn over het algemeen wat gemakkelijker binnen te houden aangezien in beginsel meer frictie hebben met de vaginawand.

Vaginale balletjes voorbereiden

Wanneer je een set geisha ballen gekocht hebt en je weet niet precies hoe je moet beginnen helpen de volgende tips je verder.

  1. Voordat je begint met de oefeningen of het inbrengen is het belangrijk om eerst je handen goed te wassen.
  2. Ook is het aan te raden om de kegel ballen goed schoon te maken. Dit kan door middel van een toycleaner of warm water.
  3. Gebruik vervolgens een voldoende hoeveelheid glijmiddel op de geisha ballen om ze gemakkelijk in te kunnen brengen

De geisha ballen inbrengen

Nu je de vaginale balletjes hebt voorbereid kunnen we doorgaan met de volgende stap. Het inbrengen van de pleasure balls in de vagina.

  1. Zorg er als beginner voor dat je in een comfortabele houding gaat liggen. Spreid je benen en breng de geisha balls vervolgens voorzichtig in. Stop uiteraard wanneer het niet aangenaam voelt.
  2. Nadat het eerste balletje is ingebracht kun je het tweede balletje toevoegen. De meeste geisha ballen zijn met elkaar verbonden door een koordje.
  3. Genotsballen bevatten aan het einde vaak een uitstulping die ervoor zorgt dat je de love balls weer gemakkelijk kunt verwijderen. Uiteraard moet je dit kleine handvatje niet meestoppen de vagina in.

En dan is het het oefenen

Wanneer de geisha ballen zijn ingebracht is het de bedoeling dat ze even binnen blijven. Veel vrouwen ondervinden intens genot wanneer ze de vaginale balletjes proberen binnen te houden. Span je bekkenbodemspieren aan en zorg ervoor dat je doorgaat zolang het fijn aanvoelt. Ben-wa ballen kunnen zeer plezierig zijn maar er zijn wel wat punten om rekening mee te houden.

Probeer ook eens om rond te lopen en voorover of achterover te buigen. De meeste vrouwen ervaren een zeer plezierige maar subtiele sensatie.

Tot slot, het verwijderen van de geisha ballen

Uiteraard is het niet de bedoeling om de pleasure balls heel lang te dragen. Voel zelf aan wat prettig is voor jou en haal ze daarna uit de vagina. De draagtijd varieert gemiddel van 15 minuten tot 3 uur. Uiteraard is het de bedoeling dat je de vaginale balletjes rustig uit de vagina haalt. Zo nodig kun je wat glijmiddel toevoegen zodat ze makkelijker verwijderd kunnen worden. Heb je een lus aan de balletjes dan kun je hieraan langzaam trekken tot alle balletjes naar buiten gekomen zijn.

Reinigen van geisha ballen

Het reinigen van geisha ballen is een belangrijk onderdeel van het proces. Waarom zul je denken? Het is niet ondenkbaar dat je vergeet ze schoon te maken en ze daarna weer wilt gebruiken. Natuurlijk is dit niet heel hygiënisch. De beste manier om veilig met de hygiëne om te gaan is om de loveballs direct na gebruik te reinigen. Zo voorkom je eventuele infecties die veroorzaakt kunnen worden door bacteriën. Reinigen kun je doen door warm water te gebruiken of een zogenaamde toy cleaner. Toy cleaners zijn speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te maken. Droog ze vervolgens af met een zachte schone doek en leg ze ergens neer waar ze niet kunnen beschadigen.

Verschillende varianten vagina ballen

Er zijn heel veel verschillende soorten vagina ballen te krijgen. Voor elke vrouw, en elk niveau, is er wel een speeltje te koop. Er zijn ook verschillende varianten te koop die vibreren. Deze exemplaren zijn soms ook op afstand te besturen zodat je ze samen met je partner kunt gebruiken.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van geisha ballen?

Geisha ballen komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende maten, gewicht, kleuren en materialen. Al deze onderwerpen spelen mee bij de aanschaf. Net als met andere oefeningen is het een kwestie van oefenen om er beter in te worden. Je kunt niet zomaar beginnen met het zwaarste of kleinste balletje. Een vaginaal balletje voor beginners is vaak iets groter en lichter.

Van welk materiaal zijn vaginale ballen gemaakt

Er zijn vele verschillende soorten geisha ballen te koop. Ook in materiaal is er vele keuze. Dit is prettig aangezien elke vrouw andere behoeftes heeft. Sommige materialen voelen prettiger of natuurlijker aan. Andere materialen voelen juist vreemd aan wat een opwindende ervaring kan geven. Veelvoorkomende materialen zijn: Steen, siliconen, roestvrij-staal, rubber en glas.

 

Discrete & Snelle levering

Ben je op zoek naar geisha ballen? Je kunt bij Sensual Vibes alles vinden wat je zoekt op het gebied van ben-wa balls. Er zijn vele verschillende maten, kleuren en materialen te koop. Kijk rustig rond in de webshop en maak de juiste keuze. Wanneer u bij ons besteld hoeft u zich geen zorgen te maken over een discrete levering. Uw pakket wordt alleen bij u bezorgt in een anonieme verpakking. Zo komt niemand achter uw verborgen hobby.

Direct met zuignap bestellen

Terug naar boven