MENUMENU

G-Spot Vibrator Kopen

De meeste vrouwen weten wel waarom ze een G Spot vibrator kopen maar voor heel veel vrouwen is ook onduidelijk wat de G-Spot nou is. Vragen als: ‘Bestaat deze echt?’ en: ‘Heb ik ook een G-Spot?’, zijn veelgehoorde vragen. Ja, ook jij hebt een G-spot (!) maar het is niet gek als je deze nog niet gevonden hebt. Waar de G-Spot een ontzettend intens orgasme kan geven ligt de moeilijkheid in het vinden van die G-Spot. Hierdoor denken veel vrouwen dat ze er geen hebben. Heb geduld en blijf experimenteren met verschillende speeltjes en je vind je G-Spot sneller dan je denkt. Belangrijk om te weten: de G-Spot is een complex gedeelte, 3 tot 5 centimeter boven binnenin je vagina, wat geribbeld en zacht aanvoelt.

Wat is een G-Spot Vibrator?

Een erg populair seksspeeltje is de G-Spot vibrator en richt zich, zoals de naam al doet denken, op het stimuleren van dit gevoelige gedeelte van de vrouw. Dit type vibrator komt in verschillende vormen en maten en heeft meestal een gebogen punt. Hierdoor is het makkelijker om de G-spot te vinden en te stimuleren omdat de gebogen punt bij het inbrengen gericht is op de G-spot. Natuurlijk hebben G-spot vibrators meer leuke functies dan alleen hun tip. Veel G-Spot vibrators hebben een schacht met textuur of massageparels voor vaginale stimulatie. Anderen bevatten zelfs een clitorisstimulator. Sommige van onze populaire Rabbit vibrators zijn ook te gebruiken voor G Spot stimulatie. Deze mogelijkheid om twee belangrijke erogene zones tegelijkertijd te stimuleren, heeft talloze vrouwen geholpen hun allereerste grote orgasme te ervaren. Wil jij een G Spot vibrator kopen? Kijk hier voor ons volledige assortiment.

Hoe gebruik je een G Spot Vibrator?

De truck is om de tip van de G-Spot vibrator in te brengen en deze richting de navel te wijzen. Zet de vibrator aan en beweeg het speeltje voorzichtig heen en weer totdat je de g-spot vindt. Als je je plekje hebt gevonden helpt de gebogen punt voor het maximaliseren van jouw genot. In veel G-Spot vibrators die wij verkopen zit een motor in de tip die vibreert. Hierdoor zal de stimulatie alleen maar sterker worden. Wil jij naast G-Spot stimulatie ook gelijktijdige clitorale of anale stimulatie? Ga dan op zoek naar een G Spot vibrator met meerdere uiteinde.

Waar moet ik bij het kopen op letten

Bij het lezen van de eigenschappen zoals materiaal en vorm van een speeltje kan je al veel leren over hoe het speeltje zal aanvoelen. Maar ook design is steeds belangrijker aan het worden en dus is er voor iedereen wel wat leuks op de markt.

Design

Hou jij van een modern/abstract design of word jij opgewonden door een vibrator in de vorm van een penis? Of misschien zoek jij wel naar een G-Spot vibrator met een grotere punt voor meer stimulatie.

Materiaal

ABS (Plastic)

ABS is een materiaal wat hard en glad aanvoelt en geeft daardoor trillingen van de G-spot vibrator ook harder door. Bijkomend voordeel: goedkoop te produceren, dus vaak goed betaalbaar.

Siliconen

Wat veel als prettig ervaren is het zachte en soepele gevoel wat een siliconen toy geeft. Daarnaast is het ook flexibel waardoor je de G Spot vibrator in de juiste hoeken kunt buigen voor optimale stimulatie. Vergeet niet een glijmiddel op waterbasis te gebruiken in combinatie met siliconen seksspeeltjes.

TPE (Plastic)

TPE is de zachtere variant op plastic. Vaak wordt dit materiaal gebruikt voor de buigzame vibrators en vibrators met extra uiteinde zoals bij een Rabbit Vibrator.

Een G-spot vibrator met batterij of een oplaadbare

Misschien vind jij het erg spannend om een vibrator te gebruiken op een openbare plek. Dan is het handig om een model te kiezen dat draait op batterijen. Gebruik jij je vibrator liever thuis dan is er ook een oplaadbare vibrator, welke een stekker of usb-aansluiting heeft voor het opladen van jouw favoriete G Spot vibrator.

Tips voor het gebruik en het krijgen van een orgasme

  1. Ontspan op een positie waarin je je comfortabel mee voelt en waar het onwaarschijnlijk is dat je wordt gestoord. Breng wat glijmiddel aan op zowel jezelf als je G-spot vibrator.
  2. Masturbeer totdat je het gevoel hebt dat je opgewonden raakt door klitstimulatie of andere stimulatie.
  3. Steek een of twee vingers in je vagina en leid ze naar de buik (denk aan de 12-uurs positie als je op je rug ligt). Druk je vingers stevig tegen het dak van de vagina, ongeveer een derde van de binnenkant.
  4. Je zou het ‘sponsachtige’ gebied dat bij stimulatie groter wordt, moeten kunnen voelen.
  5. Nadat je het gebied hebt geïsoleerd, pak je het G-spot speeltje en plaats je het in de richting van het gebied waarvan je weet dat het je G-spot gebied is.
  6. Neem je tijd en bouw de intensiteit op, als je speelgoed dit mogelijk maakt, moet je naar meer intensieve vibraties gaan als je je climax nadert.
  7. Het is belangrijk om andere delen van je lichaam niet te vergeten, die je genot vergroten en helpen bij het orgasme, dus gebruik je vrije hand om je clitorisgebied, tepels enz. te stimuleren en te strelen.
  8. Blijf de G-spot stimuleren met je vibrator en als je dat doet begint je vagina samen te trekken, dit is een signaal dat een orgasme op handen is … In dit stadium moet je de druk die je op het G-spot gebied uitoefent, behouden of zelfs intensiveren totdat je je hoogtepunt bereikt.

Schoonmaken van een G-spot vibrator

Na het gebruiken zitten er veel bacteriën op een seksspeeltje. Om bacterielen infecties of het overdragen van Soa’s tegen te gaan is het wassen met alleen water niet aangeraden. Gebruik voor seksspeeltjes altijd heet water in combinatie met antibacteriële zeep of een toy cleaner zonder chemische producten erin. Meer weten over het schoonmaken van seksspeeltjes? Klik hier voor uitgebreide informatie over hoe en waarom ook jij je seksspeeltjes moet reinigen.

Meer dan alleen stimulatie van de G-spot

Is het stimuleren van de G-spot niet genoeg voor jou? Sensual Vibes heeft veel verschillende soorten vibrators te koop. Neem gerust een kijkje in de winkel en kijk of er voor jou nog andere leuke speeltjes tussen zitten. Je hebt ook vibrators die tegelijkertijd de G-spot en de clitoris stimuleren. Zo kun je een dubbel zo lekker orgasme beleven. Dit soort type vibrators heten rabbit vibrators en die zijn uiteraard ook te koop in de webwinkel.

Koop nu je G-spot Vibrator op Sensual Vibes

Discreet en snel je vibrator thuis ontvangen? Deze zullen wij dit in een anonieme verpakking naar jouw adres sturen en ervoor zorgen dat dit niet bij de buren geleverd wordt. Bestel voor 23:00 in de Sensual Vibes webshop en ontvang je bestelling morgen in huis.

Terug naar boven