MENUMENU

Wat is een dubbele dildo

Er zijn maar weinig seksspeeltjes die er zo uitdagend uitzien als de dubbele dildo. Met een groeiend aantal mensen die de dubbele dildo kopen, en beginnen in te zien wat je allemaal kunt doen met deze dildo, is het niet langer een speeltje dat alleen voorkomt in lesbische pornofilms.

Eigenlijk is de dubbele dildo natuurlijk gewoon een extra grote dildo maar dan met twee eikelvormige uiteinden. Deze modellen variëren veel in lengte waarbij er een kleine versie is van 20 centimeter, tot een model van 55 cm. Niet alleen lengte speelt een rol dus de dubbele dildo is er ook in verschillende kleuren, materialen en er is zelfs een vibrerende dubbele dildo te koop.

Hoe gebruik je een double dildo alleen

Als je alleen bent, is een flexibele dildo met dubbele uiteinde, gemakkelijker om grip op te krijgen. Het kan voor het eerst wankel en onhandelbaar aanvoelen, maar door het te buigen en te draaien, zal je merken dat het veel steviger wordt. Wanneer jij wilt gaan voor anale penetratie is een model met een dunnere kant ideaal voor beginners.

Om te beginnen is het belangrijk om elk uiteinde te bedekken met een glijmiddel op waterbasis. Onthoud (!): Gebruik nooit een glijmiddel op basis van siliconen in combinatie met seksspeeltjes. Dit kan schadelijk zijn voor je dure seksspeeltjes.

Twee manieren

  1. Ga op je rug liggen, met een kussen onder je heupen, en spreid je benen comfortabel. Steek het ene uiteinde van de dubbele dildo langzaam in en buig het andere uiteinde naar je toe om het te gebruiken als een handvat en om de kracht te kunnen bepalen.
  2. Buig de dildo in een ‘U’-vorm en laat hem rusten tegen een oppervlak met elk uiteinde naar boven gericht. Je moet eroverheen hurken om het ene uiteinde zachtjes in de anus en de andere in de vagina laten glijden. Op deze manier zul je in staat zijn om op en neer te bewegen en zo dubbel gepenetreerd te worden!

Hoe gebruik je een dubbele dildo met je partner

Als je samen speelt, dan wil je een dubbele dildo kopen die wat steviger is, zoals de King Cock – Slim Double Flesh.

Balans en positionering zijn de belangrijkste problemen bij het gebruik van een dubbele dildo met een partner, dus experimenteer om uit te vinden wat voor jou werkt.

Je zou kunnen proberen om beide op je handen en knieën te zitten met de konten naar elkaar gericht. Penetreer eerst jezelf met de double dildo en laat daarna je partner de dildo inbrengen en gebruiken. Hierdoor kun je allebei de dildo in je eigen tempo gebruiken.

Je kunt ook tegenover elkaar gaan zitten en jezelf in een schaarpositie met je partner te brengen. Laat de dubbele dildo naar binnen glijden. Door je benen in elkaar te laten lopen met die van je partner, kun je allebei genieten van de volledige lengte van de dildo terwijl je vooruit- en achteruitduwt en terwijl je toch oogcontact blijft houden.

Vibrerende double dildo

Als je de dubbele penetratie van een dubbele dong wilt combineren met krachtige vibraties, kijk dan niet verder dan een vibrator met twee uiteinden.

Deze dubbele dildo vibrators zijn vaak stugger dan de traditionele double dildo’s maar flexibel en zacht genoeg om er volledig te van kunnen genieten. De luxere varianten zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Verschillende materialen & maten

Dit type dildo hoort vooral flexibel te zijn en daarom zijn de meeste modellen gemaakt van siliconen of rubber. Dit zijn modellen die geschikt zijn voor alleengebruik of samen met je partner. Toch liever een model wat harder aanvoelt of misschien omdat jij dit makkelijker in gebruik vindt? Kijk naar een model van glas of staal. Beide materialen zijn ook erg geschikt om te gebruiken voor een temperatuurspelletje met je partner. Een dubbele dildo is doorgaans groot van formaat. Ben jij een liefhebben van grote dildo’s? Dan kun je ook in je eentje een grote dildo gebruiken. Sensual Vibes heeft een ruim assortiment aan dildo’s in allerlei soorten en maten. Neem gerust eens een kijkje in andere secties van onze winkel. Wil jij een dildo bestellen? Wanneer je dat voor 23u doet dan heb je hem morgen al in huis.

Terug naar boven