MENUMENU

Dildo met zuignap kopen?

Een dildo met zuignap heeft een stam die stevig aan een platte ondergrond vastgezogen kan raken. Hiermee kun je zonder handen genieten van een masturbatiesessie. Een zuignap dildo is alleen te gebruiken maar natuurlijk ook samen. Als je de dildo goed vastmaakt aan een glad oppervlak kun je een heftige masturbatiesessie houden zonder je handen te gebruiken. Hieronder de eerste tips en tricks over het gebruik van een zuignap dildo. Sensual Vibes zorgt er bij een bestelling voor dat deze discreet wordt geleverd in een anonieme verpakking. Lees hieronder alle informatie over het gebruik van dit heerlijke seksspeeltje.

Waar kun je een zuignap dildo gebruiken?

Een zuignap dildo kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de keuken, douche, op muren en zelfs op ramen. De meeste van deze dildo’s hebben een realistische vorm om je een meer persoonlijke ervaring te geven. Ook zijn er vibrators met zuignap te krijgen, deze kunnen ook nog trillen. Je kunt verschillende standjes proberen om het meeste genot uit je nieuwe seksspeeltje te halen. Daarover hieronder meer.

Welke kleuren zijn er te verkrijgen

Sensual Vibes heeft een zeer groot assortiment aan seksspeeltjes. Ook in de zuignap dildo sectie zijn er verschillende vormen en maten te bestellen. En ook aan kleur ontbreekt er niets. Zo zijn er zwarte, roze, groene, blauwe en witte dildo’s met zuignap te verkrijgen.

Zijn er zuignap dildo’s in verschillende maten?

Elke vrouw is anders en elke vrouw geniet daarom ook van andere sensaties. De dildo met zuignap is daarom te verkrijgen in verschillende kleuren en ook maten. De maat die het beste bij jou past hangt volledig af van de wensen die je hebt. De zuignap dildo is in korte maar ook lange exemplaren te koop. Ook de dikte is van belang bij de juiste keuze. Daarnaast verschillende varianten ook nog in materiaal en structuur. Zo zijn er exemplaren te koop met een gladde of bobbeltjes structuur. Hou je van grote dildo’s? Bekijk dan ons aanbod grote dildo’s die we speciaal voor jou hebben samengesteld.

Waarom kiezen voor dildo met zuignap?

Een dildo met zuignap kan om verschillende redenen worden gekocht. het grootste voordeel van een zuignap dildo is dat je hem kunt op verschillende manieren kunt gebruiken.

Alleen of samen gebruiken: Misschien vind je het spannend om een keer te voelen hoe het is om dubbel gepenetreerd te worden. Zo kun je samen met je partner afspreken dat jij hem oraal bevredigd terwijl je zelf losgaat op de zuignap dildo. Ook kun je de dildo in je eentje gebruiken terwijl je hem in je hand houdt.

Zonder handen te gebruiken: Veruit het grootste voordeel van een dildo met zuignap is de manier waarop je hem kunt bevestigen aan een vlak oppervlak. Wanneer de dildo goed is bevestigd kun je zonder handen verschillende standjes proberen. Hieronder lees je welke standjes geschikt zijn.

Alleen ontdekken wat je samen lekker vind: Door verschillende standjes uit te proberen kom je er snel achter wat je fijn vind. Zo kun je wanneer je samen met je partner bent uitproberen wat je fijn vond tijdens het masturberen.

Zuignap dildo’s zijn geschikt voor de strap-on: Wanneer je een strap-on harnas gebruikt is het belangrijk dat je een dildo gebruikt die een grote stam heeft zodat hij stevig vast is. Door de grote ronde basis is een dildo met zuignap zeer geschikt om te bevestigen in een dergelijk harnas.

Zo gebruik je een dildo met zuignap

Een zuignap dildo is een seksspeeltje waar verwarring over kan ontstaan. Daarom hieronder de eerste tips en standjes die je kunt proberen wanneer je bestelling is binnengekomen. Het is goed om te weten dat je zonder handen heerlijk kunt genieten wanneer je deze toy stevig hebt vastgemaakt.

Maak de dildo vast

Zonder dat je het weet zijn er veel plekken in je huis waar je een dildo goed aan kunt vastmaken. Zo kun je de zuignap dildo vastmaken aan een gladde vloer. Ook zijn de meeste douchemuren glad genoeg om hem aan vast te zuigen. Daarnaast kun je ook een raam proberen wanneer deze niet teveel blootgeeft. Alle oppervlakken die glad genoeg zijn om een vacuüm te veroorzaken zijn geschikt.

Probeer verschillende standjes uit

Er zijn vele posities die je kunt proberen wanneer de dildo is vastgeplakt. Het mooie aan de zuignap dildo is dat je hem op verschillende hoogtes en plekken kunt vastmaken zodat je veelzijdig kan omgaan met dit seksspeeltje. Zo kun je heerlijk ontdekken wat je nou precies lekker vind door jezelf vanuit verschillende hoeken te bevredigen.

Doggy style: Plaats de dildo op een gladde muur. Deze positie is heerlijk wanneer je diep gepenetreerd wilt worden. Ga met je billen naar de dildo staan en glijd hem naar binnen toe. Gebruik zo nodig een klein beetje glijmiddel wanneer het niet glad genoeg aanvoelt. Ook kun je deze positie gebruiken om een fantasietrio te proberen. Uiteraard is een staande doggy-style ook mogelijk wanneer je de sekstoy wat hoger plaatst.

Orale seks oefenen: Plaats de dildo op de muur zodat je je orale seksskills kunt oefenen. Zo kun je in je eigen tempo proberen of je de dildo wat dieper in je mond kunt krijgen. Ook kun je de dildo likken en afzuigen zoals je dat zou doen met je sekspartner. Zo genieten jullie indirect samen van dit veelzijdige seksspeeltje. Uiteraard kun je jezelf stimuleren terwijl je de dildo met zuignap aan het zuigen bent.

Stoel berijden: Heb je geen gladde muren of vloeren? Dan heb je vast wel een gladde stoel waaraan je de zuignap dildo kunt vastmaken. Spreid je knieën een beetje zodat ze een V maken en beweeg langzaam op en neer. Je kunt een andere stoel, muur of tafel gebruiken om steun te vinden. Zo kun je je handen op de tafel leggen en de dildo precies diep genoeg bewegen zodat het heerlijk voor je aanvoelt.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand: Heb je een stevige spiegel en wil je lekker speels en ondeugend doen? Je kunt jezelf goed bekijken terwijl je speelt met je dildo. Zo kun je goed zien hoe je nieuwe speeltje in je beweegt terwijl je geniet. Pas wel op met een spiegel aangezien deze kan breken wanneer je niet voorzichtig doet.

In de douche of bad: De badkamer is voor veel mensen een vertrouwde plek om met zichzelf bezig te gaan. Ook bevinden zich in de badkamer veel vlakke oppervlakken zodat er altijd een plek is waar je de dildo met zuignap aan kunt bevestigen.

Discrete & Snelle levering

Ben je op zoek naar een dildo met zuignap waar je heerlijk van kunt genieten? Sensual Vibes heeft een groot assortiment aan zuignap dildo’s die snel bezorgd worden. Maak je keuze en bestel voordelig. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de anonimiteit. Wij leveren discreet en in anonieme verpakking uw bestelling. Ben je benieuwd wat we nog meer voor dildo’s in de aanbieding hebben en wil jij graag een ander soort dildo kopen? Bij Sensual Vibes vind je het beste aanbod seksspeeltjes van heel Nederland.

Terug naar boven