MENUMENU

Cockring kopen

Wil jij ook genieten van de voordelen van een cockring? Hardere erectie, nog lekkerdere seks met je vriendin en nog meer opwinding in de slaapkamer? Bij Sensual Vibes kun je vandaag nog een cockring bestellen. Plaats je bestelling voor 22u ‘s avonds en je hebt jouw pakketje morgen in huis. Een cockring kun je kopen in verschillende soorten en kleuren en van verschillende materiaal. Wij hebben alle belangrijke informatie voor jou op een rijtje gezet. Leer wat een penisring precies is en hoe je deze gebruikt. En kom meer te weten over de verschillende materialen waarvan een cockring gemaakt wordt.

Wat is een cockring?

Wat is een cockring nou eigenlijk precies en wat is de functie ervan? Een cockring zit strak om de basis van de penis heen, zodat het bloed wordt afgeknepen. Hierdoor kan het bloed nadat de penis erect is niet meer zo makkelijk de penis uit. Als gevolg hiervan blijft de penis stijver dan normaal en krijg je een hardere en grotere erectie. Elke penis is anders, let daarom bij jouw aankoop goed op de maat van de cockring.

Hoe gebruik je een cockring?

Wil jij een cockring gebruiken maar weet je niet precies hoe dit moet? De eerste stap is de cockring omdoen. Hoe je dit precies doet hangt af van het materiaal waarvan jouw cockring is gemaakt. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende materialen. Voor plaatsen van een cockring zullen we onderscheid maken tussen twee types materiaal. Materiaal wat meebuigt, en materiaal wat dit niet doet.

Hoe doe je een cockring om? Het is de bedoeling dat de peninsring uiteindelijk strak om je erecte penis heen zit. Daarom kun je hem het beste omdoen wanneer je penis nog niet (geheel) stijf is. Dit is vooral belangrijk bij een cockring die gemaakt is van een niet-rekbaar materiaal. Wanneer je penis al stijf is dan is het veel lastiger om de penisring om de penis te doen. En dit kan ook wat pijnlijk zijn. Doe je penisring dus altijd om wanneer jouw penis nog niet stijf is. Vooral wanneer je een penisring hebt van niet-rekbaar materiaal zoals van metaal of staal. Dan kun je jouw cockring dragen met gemak.

Verschillende materialen cockring

Penisringen zijn te koop in veel verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal is een cocking van rubber of een siliconen cockring. Dit is buigzaam materiaal wat je makkelijk kunt oprekken. Het gebruiksgemak hiervan is het grootste voordeel.

Heb je liever een cockring van metaal of een stalen cockring? Veel van onze klanten zijn liefhebber van dit materiaal. In de Sensual Vibes shop kun je dit en nog veel meer vinden. Als tip voor de BDSM liefhebber hebben we ook nog de leren cockring.

Vibrerende penisring kopen

De penisring is oorspronkelijk maar voor één functie uitgevonden. Het verbeteren van de erectie van de man. Aangezien een cockring om de basis van de penis heen zit, komt het bij penetratie dicht in de buurt van de clitoris. Bij een vibrerende cockring zit er een vibrerend gedeelte bevestigd aan de cockring. Deze zit zo gemonteerd dat het tijdens het neuken met een cockring om tegen de clitoris aan vibreert. Zo kan de vrouw ook genieten van een lekker clitoriaal orgasme door een trillende cockring.

Terug naar boven