MENUMENU

Welke buttplug kopen?

Wat is een buttplug precies? en waar wordt het voor gebruikt? Een buttplug is een seksspeeltje en heeft een zeer herkenbare vorm die speciaal geschikt is voor anaal gebruik. Het seksspeeltje zorgt ervoor dat de anus volledig wordt afgesloten. Er zijn veel verschillende soorten buttplugs te krijgen. Het seksspeeltje kan een spannende toevoeging zijn in de slaapkamer en kan helpen om te beginnen met anale seks. Daarnaast druist het gebruik in tegen een eeuwenoud taboe op anale seks wat een ondeugend gevoel kan geven. Daarnaast stimuleert dit speeltje bij vrouwen de dieper liggende delen van de vagina en bij de man de prostaat. Let bij het bestellen vooral op formaat, vorm, materiaal en kleur.

De vorm van de buttplug

De vorm is een soort druppel of kegel met aan de achterkant vaak een ronde platte achterkant. De vorm is ervoor bedoeld om zo goed mogelijk anaal in te brengen. De buttplug kan het best worden ingebracht door middel van glijmiddel. De platte, net iets grotere, achterkant zorgt ervoor dat de buttplug niet verder de anus kan ingaan. Wil je direct een buttplug bestellen? Bekijk dan het volledige assortiment. Er zijn uitvoeringen met speciale ribbels of structuur die extra uitdaging kunnen bieden. Voor ieder wat wils.

Waarom een buttplug gebruiken tijdens seks?

De buttplug of anaal plug wordt door zowel mannen als vrouwen gebruikt. De vorm lijkt een beetje op die van een dildo maar is korter en heeft een iets andere vorm. Voor mannen is het seksspeeltje plezierig omdat het de prostaat stimuleert. Niet iedere man kan dit waarderen maar voor veel mannen is het zeer plezierig. Voor vrouwen is het seksspeeltje ook plezierig omdat het tegen de dieper liggende delen van de vagina aanduwt. Het seksspeeltje is speciaal bedoeld voor de anus.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Siliconen, metaal, steen, plastic en glas zijn veelgebruikte materialen voor buttplugs. Het materiaal is bij dit seksspeeltje belangrijk omdat het goed schoongemaakt moet worden na gebruik. De anaal plug van glas of steen voelt wat kouder aan en zijn over het algemeen iets zwaarder dan plastic of siliconen. Siliconen en plastic voelen daarentegen wel weer wat natuurlijker aan. Vooral voor de beginnende gebruikers wordt een siliconen exemplaar aangeraden. Ook zijn er sets te krijgen van verschillende materialen en vormen.

Verschillende kleuren

Wil je een buttplug kopen maar ben je bang niet genoeg keuze te hebben? Deze angst is dan volledig ongegrond. Sensual Vibes heeft namelijk een zeer groot assortiment aan anaal plugs in alle vormen, maten en natuurlijk ook kleuren. Zo zijn er roze, buttplugs en ook rode buttplugs te krijgen. Verder is de anaal plug ook te verkrijgen in alle andere kleuren waaronder goud, zilver en paars. Bekijk hier het hele assortiment. Naast de kleuren is er een groot aantal buttplugs met als uiteinde een diamant of ander versiersel. Deze uiteindes zijn gemakkelijk te vervangen door ze van het seksspeeltje af te schroeven. Daarnaast heb je ook een buttplug met een vossenstaart. Deze wordt de foxtail buttplug genoemd.

Hoe gebruik ik een buttplug

Wanneer je begint met het gebruiken van een buttplug is het handig om ook glijmiddel in huis te hebben. Een buttplug dragen kan aan het begin nogal ongemakkelijk aanvoelen. Zoals alle nieuwe dingen is het een sextoy waar je aan moet wennen. De ervaringen met deze anaal toys zijn wisselend. Wel is dit seksspeeltje in opkomst en wordt steeds vaker bestelt door zowel man als vrouw. De buttplug inbrengen gaat het beste wanneer er genoeg glijmiddel wordt gebruikt en de anus wordt ontspannen. Bij ons bestellen doet u veilig, anoniem, voordelig en discreet. Onze producten worden geleverd in een blanco verpakking.

Welke soorten zijn er te krijgen?

Anaal plugs komen in veel verschillende soorten en maten. Het uitgebreide assortiment van Sensual Vibes biedt voor iedereen wel iets leuks. Ook voor de kleine portemonnee is een goedkope buttplug te koop. Hieronder de verschillende sextoys waar veel vraag naar is in onze webshop.

Glazen buttplug

Dit glazen exemplaar is zoals het woord al zegt gemaakt van glas. Buttplugs van glas zijn in eerste instantie gemaakt voor mensen die allergisch waren voor siliconen, plastic of metaal. Glas en steen bieden uitkomst in dit soort situaties. Verder kan het een opwindend materiaal zijn omdat het een transparant karakter kan hebben. Van nature is deze uitvoering waterproof aangezien glas goed tegen water kan.

Foxtail buttplug / Tail buttplug

Met dit exemplaar lijkt het bij het dragen alsof er een vossenstaart uit de anus van de drager komt. Dit kan een ondeugend effect hebben tijdens de seks waarbij de dierlijke kant van de sekspartners naar boven kan komen. De foxtail buttplug is een echte hype en is leuk om de afwisseling te behouden.

Opblaasbare buttplug

Dit inflatable exemplaar kan groter worden gemaakt door middel van een bijgeleverd pompje. Deze soort wordt ook gebruikt om de anus voor te bereiden voor het wat grovere werk. Met deze grote buttplug kan de grens worden opgezocht van wat aangenaam is. Dit is vooral geen sextoy voor beginners alhoewel sommigen dit als een beginnerstoy zouden categoriseren aangezien je hem ook kunt laten leeglopen.

Vibrerende buttplug

De vibrerende buttplug is niet alleen een statische vorm. Deze speciale soort kan namelijk ook vibreren. Dit kan extra stimulatie geven aan de prostaat of de dieper liggende delen van de vagina. De vibratie kan bij sommige producten ook van afstand aan- of uitgezet worden wat voor spannende situaties kan zorgen.

Buttplug diamant

Het uiteinde van deze toy heeft een speels karakter in de vorm van een diamant. Deze kan vaak afgeschroefd worden en is te krijgen in verschillende vormen. Zo zijn er exemplaren waarbij het uiteinde de vorm van een hart heeft. Ook zijn er producten die de vorm van een ster hebben.

Hoe maak ik een anaal plug schoon?

Het schoonmaken van een buttplug is vrij eenvoudig. Door de aard van het gebruik van dit seksspeeltje is het aan te raden om het goed schoon te houden. Dit kan door gebruik te maken van een speciale toy cleaner. Deze schoonmaakmiddelen zijn speciaal gemaakt voor het reinigen van seksspeeltjes. De meeste cleaners zorgen ervoor dat het seksspeeltje wel schoon wordt maar het niet beschadigd. Sommige materialen kunnen niet tegen te agressieve schoonmaak materialen. Zo blijft je toy zo lang mogelijk goed en kun je er lang van genieten. Bij een aantal exemplaren is het mogelijk om het uiteinde van de sextoy af te schroeven. Zorg ervoor bij het schoonmaken dat ook de aansluitingspunten goed worden meegenomen om volledig hygiënisch te werken.

Terug naar boven