MENUMENU

Bondage Set Kopen

De echte BDSM purist houdt zich wellicht altijd aan touwen vast. Vind jij dit nou te ingewikkeld of ben je het nog aan het leren? Dan kan een bondage set uitkomst bieden. Zo hoef je zelf geen knopen te leggen. Neem nu een kijkje in het assortiment van Sensual Vibes en zoek de bondage set uit die het beste bij jou past.

Verstelbare bondage set kopen bij Sensual Vibes

Omdat niet elk mensenlichaam even groot is is het wel zo handig om een verstelbare bondage set te hebben. Een voorbeeld van zo een verstelbare bondage set is de S&M – Adjustable Rope Bondage Kit. De vier lussen kun je met glijbanden verstellen en het touw is ook in lengte verstelbaar. Zo kun je jouw partner makkelijk en snel vastbinden.

Overige soorten BDSM toys

Behalve bondage sets zijn er nog veel meer verschillende soorten BDSM toys waar je plezier aan kunt beleven. Nadat je jouw partner hebt vastgebonden ben je natuurlijk nog niet klaar. Dit is pas het begin van het hele spel. Vervolgens zijn er talloze opties om samen met jouw partner van BSDM te genieten. Je kunt het zo gek niet bedenken: enkelboeien, handboeien, kietelaars, tepelklemmen en penis plugs. En nog veel meer.

Bekijk nu welke BDSM toys je nog meer kunt kopen bij Sensual Vibes.

Sensual Vibes tips in combinatie met een bondage set

Het vastbinden van je partner is natuurlijk maar het begin van het seksuele samenspel. Wanneer je jouw partner hebt vastgebonden begint de pret pas echt. Je hebt nu de volledige controle over hem of haar en je kunt doen wat je wilt. Vind jij het lekker om dominant te zijn? Wil je jouw partner teasen met een striptease terwijl hij of zij zich niet kan bewegen? De redactie van Sensual Vibes heeft een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

 

  • Kaarsvet druppelen op het lichaam van jouw partner. De sensatie van heet en druppelend kaarsvet op het lichaam werkt voor veel mensen opwindend. Zeker wanneer je bent vastgebonden en alle controle kwijt bent.
  • Zoek één van de leuke en geile lingerie pakjes uit in de webshop. Verras je partner, trek deze aan en verwen hem met een lekkere striptease. Alleen jij kunt hem aanraken, maar hij jou niet. Dit kan ook heel spannend zijn in combinatie met een blinddoek.
  • Neem een ijsblokje in de hand of in je mond en streel hiermee het lichaam van jouw partner. Geef ook aandacht aan de intieme delen van jouw partner.
  • Wil je jouw partner lekker pijn doen? Dan kun er voor kiezen een zweepje of tepelklem te kopen. Jij hebt alle controle.
  • Koop een blinddoek en zorg ervoor dat jouw partner niks kan zien tijdens dat je hem of haar vastbindt.
Terug naar boven