MENUMENU

Blinddoek kopen

Een blinddoek is een voorwerp dat voor de ogen geplaatst wordt zodat het zicht wordt weggenomen. Wanneer je niets meer kunt zien worden de overige zintuigen een stuk gevoeliger. Wil je een blinddoek kopen om je seksleven spannender te maken? Hieronder een aantal tips over het gebruik van de blinddoek. Ook zijn er verschillende materialen en vormen te krijgen. Direct een blinddoek kopen kan natuurlijk ook. Bij Sensual Vibes zijn er een groot aantal blinddoeken te krijgen in alle vormen, maten en kleuren. Wij verkopen natuurlijk niet alleen blinddoeken. Wij hebben een groot aanbod aan allerlei soorten BDSM toys die je kunt bestellen.

Waarom een blinddoek gebruiken tijdens seks?

Wanneer je een blinddoek ophebt kun je niets zien. Hierdoor worden de overige zintuigen een stuk gevoeliger. Bij de mens is het zicht over het algemeen het meest dominante zintuig en we ontlenen hier een groot deel van onze controle aan. Wanneer je een blinddoek gebruikt geef je een stuk van deze controle uit handen. Het ontnemen van een zintuig kan paradoxaal genoeg dus zeer stimulerend zijn. Je moet ineens volledig vertrouwen op geluiden, geuren, smaken en natuurlijk aanraking. Dit kan een zeer spannende ervaring zijn waardoor je seksleven een extra dimensie krijgt. Bekijk het volledige blinddoeken assortiment.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Een blinddoek of masker kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Veelgebruikte materialen zijn zijde, satijn en leer. Satijnen of zijden blinddoeken voelen erg zacht aan en zijn gemakkelijk schoon te houden. Leren blinddoeken zijn een stuk zwaarder en moeten stevig worden vastgemaakt zodat ze niet afvallen. Satijn en zijde voelen beide zeer zacht aan en hebben een glanzend uiterlijk. Veel mensen vinden deze stof prettig aanvoelen. Daarbij is een satijnen blinddoek of zijden blinddoek niet erg zwaar waardoor het niet snel naar beneden zal zakken als het goed is vastgemaakt. Uiteraard is de keuze voor het materiaal afhankelijk van wat jij of je partner prettig vind aanvoelen.

Verschillende kleuren blinddoeken

Wilt u een blinddoek bestellen in een andere kleur dan zwart? Dat is zeker mogelijk. Er zijn verschillende soorten seks blinddoeken te krijgen in allerlei kleuren. Zo zijn er rode, zwarte, witte, paarse en ook zilveren blinddoeken te koop. Een blinddoek in een sexy kleur kan goed gecombineerd worden met leuke lingerie in dezelfde kleur. Natuurlijk kan het voor degene die nog wel kan zien zeer opwindend zijn om verzorgde sekspartner te zien in een perfect matchende outfit.

Hoe gebruik ik een blinddoek tijdens seks

Veel mensen onderschatten het gebruik van een blinddoek. Toch is het gebruik van een blinddoek een vrij veilige manier om een stapje verder te gaan in de slaapkamer. Om te beginnen is het belangrijk dat jij en je partner elkaar vertrouwen. Als je je op je gemak voel kun je de blinddoek omdoen. Doe de blinddoek om en bind het voorwerp vast zodat het niet afzakt. Begin allereerst met strelen van het lichaam van de ander. Ook kun je om het nog spannender te maken ineens iets in het oor van je partner fluisteren. Je partner heeft dit niet zien aankomen wat erg intens kan zijn. Uiteraard is de ervaring van iedereen anders en zal er geëxperimenteerd moeten worden wat erg leuk kan zijn. Voor gevorderden is het een leuke tip om een blinddoek in combinatie te gebruiken met een bondage set. Zo kun je nog meer plezier beleven tijdens de seks.

Hoe wordt een bdsm blinddoek vastgemaakt?

Er zijn veel verschillende manieren waarop blinddoeken bevestigd kunnen worden op het hoofd. Zo zijn er blinddoeken met drukknoopjes, riempjes en klittenband. Veruit de meeste blinddoeken worden bevestigd met elastiek of een rigide knoop. Zo zorg je ervoor dat je partner niets meer zal zien en kan je hem of haar laten genieten van alles wat er zintuiglijk mogelijk is zonder zicht.

Hygiëne voorop

Het schoonmaken van een blinddoek is niet altijd eenvoudig. De meeste blinddoeken zijn gemaakt van zeer fijne stoffen. Een satijnen blinddoek of zijden blinddoek moet met veel aandacht worden behandeld. Zo blijft hij lang mooi en gaat hij jarenlang mee. Voor de zijden blinddoek is er een speciaal zijdewasmiddel. Het beste is om deze soort met de hand te wassen. Satijn mag wel in de wasmachine maar maximaal op 40 graden. Een leren blinddoek kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Wel moet je opletten dat er niet teveel agressieve chemicaliën in de doek zitten.

Direct een blinddoek bestellen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het gebruik van een blinddoek tijdens het vrijen? Dan kun je direct een blinddoek bestellen in de Sensual Vibes webshop. Omdat wij een zeer groot aanbod hebben van verschillende blinddoeken zit er altijd wel iets voor je bij. Heb je toch nog een specifiek verzoek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag het product te vinden wat je zoekt.

Terug naar boven