MENUMENU

Betaalmethoden

Bij Sensual Vibes kun je ervoor kiezen om direct te betalen of om later de betaling te doen. Wij bieden verschillende betaalmethode aan zodat er altijd wel iets tussen zit voor jou.

Betaal op Sensual Vibes via iDEALiDEAL

Met iDeal betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Betalen gebeurt via de mobiele app van uw bank of via de internetbankieromgeving. De betaling is meteen verwerkt zodat wij jouw bestelling kunnen verzenden.

Lees meer over de voordelen en het gebruik van iDeal

PayPal

Paypal is een snelle en gemakkelijke manier van geld overmaken. Het is eenvoudig te gebruiken en wordt ook veel gebruikt voor betalingen aan internationale webwinkels. Om gebruik te maken van Paypal hoef je alleen je bankrekening of creditcard te koppelen aan je account.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Paypal

Creditcard

Als jij met creditcard wilt betalen op Sensual Vibes dan is dit geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid aan om door middel van Mastercard, Visa of American Express te betalen.

Wil jij meer weten over het gebruik van Creditcards op Sensual Vibes? Lees meer

Afterpay

Voor als jij je aankoop eerst in huis wilt hebben voordat je betaalt hebben wij Afterpay. Bij Afterpay heb je 14 dagen de tijd voordat je moet betalen.

Bij het gebruik van Afterpay zijn enkele voorwaarden verbonden. Wil jij weten welke? Lees dan verder

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Woon jij in Belgie? Dan kun jij snel en veilig betalen via Bancontact.

Klik hier voor de voordelen van het gebruik van Bancontact

ING Home’Pay

Speciaal voor Belgische ING klanten is ING Home’Pay ontwikkeld. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Lees meer over het gebruik van ING Home’Pay

Terug naar boven