MENUMENU

BDSM Toys

BDSM is een vorm van seks die vooral te maken heeft met controle. De term BDSM staat voor Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. Je hoeft niet per sé van alle vier de disciplines te houden om te experimenteren met BDSM toys. Er zijn tientallen verschillende soorten BDSM toys van beginner tot expert. Zo kun je beginnen met een klapzweepje of een blinddoek. Maar je kunt ook bondage sets kopen voor gevorderden.

Verschillende soorten SM speeltjes

Bij Sensual Vibes verkopen wij een ruim assortiment aan BDSM toys. Hou jij ervan om je partner in bed vast te binden? Of wordt je misschien liever zelf vastgebonden? Dan kun je bijvoorbeeld handboeien, enkelboeien of een bondage set kopen.

Voor zowel beginners als gevorderden kan een blinddoek het plezier in de seks verhogen. Vind je het spannend of jij of je partner niks kan zien? Koop dan nu een blinddoek bij Sensual Vibes en betreed de spannende en donkere wereld van de BDSM.

Direct BDSM toys kopen bij Sensual Vibes

Op het gebied van BDSM toys is Sensual Vibes de beste BDSM sexshop van de Benelux. Je vindt allerlei verschillende soorten BDSM spullen in onze shop. Heb je meer interesse in BDSM toys en BDSM in het algemeen? Dan kun je ook eens een kijkje nemen op ons blog.

Vind je het leuk om je partner flink te teasen? Een kietelaar is hiervoor de perfecte toy. Wil je nu een kietelaar kopen? Bij Sensual vibes hebben wij een uitgebreid assortiment aan kietelaars.

Lijkt het jou eens leuk om je partner de mond te snoeren en letterlijk en figuurlijk de touwtjes in hand te nemen? Koop dan nu een mondknevel. Voor 22:00 uur besteld en je hebt je pakketje de volgende dag al in huis. Wacht dus niet langer.

Extreme sex toys

Voor de liefhebbers van extreme sex toys hebben we ook voldoende aanbod. Hou je van BDSM en BSDM toys en hou je ook van extreem? Dan kun je ervoor kiezen om je partner met bijvoorbeeld een ketting en/of een riem vast te binden. Ben je meesteres en heb je één of meer mannelijke slaven? Dan is een penis plug misschien een leuke optie om uit te proberen.

Hou je wel van een beetje pijn bij de seks? Of ben je meester of meesteres en wil je jouw slaven pijn doen? Dan zijn tepelklemmen een leuke optie. Zeker in combinatie met een bondage set of een spreader bar zijn dit soort BDSM toys erg spannend. Bindt je partner eerst vast zodat hij of zij zich niet meer kan bewegen. Vervolgens kun je met een reeks aan andere BDSM toys je gang gaan.

Overige aanbod sex toys bij Sensual Vibes

Vind je behalve de BDSM toys het ook wel interessant om andere soorten seksspeeltjes te gebruiken? Sensual Vibes heeft een uitgebreid aanbod. Onze best verkochte speeltjes zijn dildo’s, vibrators en seksspeeltjes voor mannen. Wil jij een dildo kopen? Je kunt kiezen tussen allerlei soorten dildo’s zoals glazen dildo’s, dubbele dildo’s, dildo’s met zuignappen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een vibrator bestellen is ook iets wat veel van onze klanten doen. Ook deze zijn er in veel verschillende modellen. En wist je dat een vibrator als man ook best lekker kan zijn?

Terug naar boven