MENUMENU

Ballstretcher kopen

Overweeg je om een ballstretcher te kopen maar wil je misschien eerst wat meer informatie over de potentiële voordelen van het oprekken van jouw balzak? Of weet je eigenlijk nog helemaal niet zo goed wat een ballstretcher is en ben je nieuwsgierig om er meer over te weten? Sensual Vibes legt het voor je uit.

Een ballstretcher kan worden beschouwd als een seksspeeltje, echter je gebruikt het niet alleen voor het genot wat je ermee kunt bereiken. Het heeft ook nog andere voordelen. De ballstretcher is een type BDSM toy wat enorm in populariteit is gestegen de laatste jaren. Lees hier hoe het allemaal in zijn werk gaat en waarom jij het ook moet doen.

Jouw balzak oprekken, hoe werkt dat?

Een ballstretcher wordt in het Nederlands ook wel een balzakring genoemd. Je begrijpt dus wel dat de ballstretcher een ring is. Je doet deze ring om je balzak heen, boven je ballen en tegen de onderkant van de schacht van je penis aan. Door de druk van de balzakring worden jouw ballen een klein beetje naar beneden geduwd. Na regelmatig gebruik van een balzakring zullen jouw ballen uiteindelijk lager in je scrotum hangen.

De voordelen van ball stretching

Het gebruiken van een ballstretcher kan jouw seksleven verbeteren. Er zijn meerdere voordelen. Lager hangende ballen hebben meer te bieden. Je partner voelt er meer van en kan hierdoor meer genieten. Ook heeft het een aantal andere voordelen.

Met lager hangende ballen kun je langer van jouw orgasme genieten. De biologie hierachter is heel simpel. Wanneer je ballen lager hangen, moet het sperma een grotere afstand overbruggen en zo duurt jouw orgasme dus langer. Door de druk die een ballstretcher op jouw scrotum plaatst bouw je een groter uithoudingsvermogen op. Jouw lichaam past zich aan en hierdoor kun je jouw orgasme langer uitstellen. Het ziet er in veel gevallen ook simpelweg beter uit.

Leren of metalen ballstretcher

Ball stretching is een opkomende fetish. Steeds meer mannen doen eraan en steeds meer vrouwen raken ermee bekend en zouden het stiekem wel leuk vinden als hun man het doet. Ballstretchers zijn er in verschillende materialen te krijgen. Wanneer je er eentje van leer gebruikt geeft het iets meer mee en is het waarschijnlijk wat comfortabeler.

Direct een ballstretcher bestellen

Lijkt het jou wel wat om van de voordelen van laaghangende ballen te genieten? Bij Sensual Vibes kun je een keuze maken uit veel verschillende ballstretchers. Zowel van leer als van metaal en in verschillende maten. Wanneer je voor 23:00 bestelt heb je jouw ball stretcher morgen al in huis. Waar wacht je nog op? Wil je het samen met jouw partner gebruiken? Dan is het een idee om het te gebruiken in combinatie met een bondage set. Zo kun jij de controle uit handen geven en extra genieten.

Terug naar boven