MENUMENU

Anaal Douche kopen

Een intieme douche zoals een anaal douche is bedoeld om de binnenkant van de anus, de endeldarm, te reinigen. Vaak is dit een pompje waarmee de vloeistof uit het reservoir de anus in kan worden gebracht. Ook zijn er varianten op de markt waar je de pomp kunt aansluiten op een kraan of de douche. Het reinigen van de anus door middel van een anaal douche is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Voor wie is dit product bedoelt?

Anale seks kan als prettig en spannend worden ervaren maar het kan heel vervelend zijn als er ontlasting mee komt. Dit zorgt er zelfs voor dat de zin in anale seks afneemt omdat ze bang zijn dit de volgende keer weer gebeurt. Heb jij geen zin in ongelukjes en wil jij zorgeloos genieten van de anale seks? Het is dan aan te raden een anaal douche te kopen. Deze anaal douche zorgt ervoor dat je endeldarm volledig wordt gereinigd en je ontspannen de avond in gaat.

Het gevoel wat een anaal douche geeft tijdens het gebruik werkt tevens erg ontspannend voor de kringspier. Vind jij het normaal gesproken lastig om je anus te ontspannen? Tijdens het gebruik van de anaal douche geeft dit een aangename prikkeling wat ontspannend werkt.

Anale douche als vaginale douche?

Op het eerste oog zou het geen probleem moeten zijn de anale douche ook vaginaal te gebruiken. Maar door de verschillende bacteriën aanwezig in de vagina en de anus is het uit hygiënisch oogpunt niet aan te raden. Voorkom (erge) infecties en koop een intieme vaginale douche.

Obstipatie

Zoals eerder gezegd werkt de anale douche ook ontspannend. Het probleem bij obstipatie is vaak dat de spieren gestimuleerd dienen te worden om de stoelgang weer op gang te laten komen. Het water prikkelt de spieren in de anus en kan heel goed helpen om de stoelgang snel op gang te brengen. Het op zijn tijd schoonmaken van je darmen wordt als positief gezien door meerdere artsen.

Welke soorten zijn er?

Op de markt zijn er verschillende soorten anale douches beschikbaar maar over het algemeen zijn er 2 die het beste verkopen. De anale douche met een handpompje en de variant die je zelf kunt aansluiten op de (douche)kraan.

Handpomp

De anale douche met een handpompje bestaat vaak uit twee delen. Je hebt opzetstukje en het reservoir. Het reservoir kun je vullen met water waarna je het opzetstukje kunt bevestigen. Knijp zachtjes in het handpompje om (lauw) water in te brengen. De anaal douche met een handpomp is door zijn formaat ook ideaal om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Anale douchekoppen

Voor een grondige en diepe reinigen van je anus hebben we op Sensual Vibes een anaal douche te koop die je kunt aansluiten op je kraan of douche. Doordat de waterdruk hoger is dan bij het gebruik van een handpomp zijn er vaak meerdere gaatjes om deze druk te verdelen. Ook zijn er varianten waarbij je de waterdruk zelf kunt regelen.

Heb jij geen zin om te wachten op een lekkere douche en wil je graag tijdens het douchen zelf gebruik maken van een anaal douche? Er zijn speciale anaal douches te vinden die je heel snel en makkelijk laten schakelen tussen de douche en de anaal douche. Dit wordt gedaan door een ventiel en een extra slang voor de anaal douche.

Hoe gebruik je een anaal douche

Voordat je de anaal douche wilt gaan gebruiken, is het aan te raden om eerst goed naar de wc te gaan. Op deze manier zal er minder ontlasting meekomen tijdens het gebruik van het product. Zorg er vervolgens voor dat je goed je handen schoonmaakt en weet er zeker van dat de anaal douche ook ontsmet en gereinigd is. Gebruik daarna lauw water voor het reinigen van je anus. Dit geeft een prettiger gevoel en maakt het gebruik ook een stuk makkelijker. Voordat je het opzetstukje inbrengt is het aangeraden wat glijmiddel toe te brengen. Knijp vervolgens het handpompje in om het reservoir te kunnen legen maar let er wel op dat de waterdruk niet te hoog is, want een te hoge waterdruk kan schade toe brengen aan je anus. Wanneer het water is ingebracht moet je voor een tijd de billen dichtknijpen zodat het water de tijd heeft om langzaam naar beneden te stromen. Ga naar de WC en laat het water eruit lopen.

Tips voor het veilig gebruiken van dit product

Het gebruik van een anale douche is niet geheel zonder risico’s. Het water zal niet alleen de ontlasting verwijderen maar ook de goede bacteriën aanwezig in je darmen. Deze bacterien zijn nodig om bijvoorbeeld je voeding te verteren. Het te vaak reinigen kan er dus voor zorgen dat je teveel goede bacteriën laat verdwijnen.

SOA/HIV

Te veel water of een te hoge waterdruk kan ervoor zorgen dat het kleine scheurtjes veroorzaakt in het slijmvlies van je darmen. Deze kleine scheurtjes maken het makkelijker voor HIV en ziektes als Hepatitis zich te vestigen in jouw lichaam.

Douche niet na de seks

Als je net seks hebt gehad zonder condoom en hij een orgasme in je heeft gekregen dan is het een slecht idee een anale douche te nemen. Jezelf in dat geval een anale douche geven zou je darmen zelfs nog meer irriteren en uiteindelijk zou je het sperma en eventuele ziekteverwekkers nog verder naar binnen kunnen verplaatsen. Dat zou je kansen om besmet te raken vergroten.

Zeep of laxerende middelen

Gebruik NOOIT zeep of laxerende middelen wanneer je jezelf een anale douche geeft. Zeep kan de bacteriehuishouding verstoren binnenin je darmen.

Hoe maak ik dit product het beste schoon?

Maak na elk gebruik het product goed schoon met heet water en ontsmettende zeep. Was na het gebruik van zeep nogmaals het product met heet water om eventuele zeepresten te kunnen verwijderen. Het wassen van product als deze is erg belangrijk om infecties maar ook seksueel overdraagbare ziektes tegen te kunnen gaan.

Terug naar boven