MENUMENU

Anaal dildo kopen

Heb je altijd al eens een anale dildo willen hebben? Ben je nieuw in de anal play en wil je ermee experimenteren? Of ben je ervaren en weet je al dat anal play één van jouw favoriete seksuele bezigheden is? Het ruime assortiment aan anale dildo’s van Sensual Vibes biedt voor ieder wat wils. Groot, klein, dun dik. Kies de maat die het beste bij jou past en zoek een kleur uit die jij mooi vindt. Dan kun je beginnen met lekkere anal play. Voordat je met een anaal dildo gaat spelen raden we je altijd aan om eerst alles goed schoon te maken. Dit kun je het beste doen met een anaal douche.

Grote dildo anaal

Lijkt het jou spannend om een grote dildo anaal te gebruiken? Dan ben je bij Sensual Vibes op de juiste plek. De beste grote anaal dildo’s hebben wij in ons assortiment. Ook kun je ervoor kiezen om een dikke dildo anaal te gebruiken. Hiervoor zouden bij de Fat Boy Extender series aanraden.

Verschillende modellen, maten en materialen

Anaal dildo’s zijn er de krijgen in alle vormen en maten. Wil je een paarse dildo kopen of heb jij liever een roze dildo? In de webshop vind je alle modellen die wij aanbieden. Een favoriet van velen is een anaal dildo met een geribbelde structuur. Zo kun je hem stukje voor stukje inbrengen. Precies tot hoe ver jij lekker vind. Een aanrader van de redactie is de Purple Rain Ribbed Glazen Dildo. Dit is een paarse geribbelde dildo van glas die uitermate geschikt is om anaal te gebruiken.

Voorbind dildo anaal

Wil je jouw vriendje eens een keer anaal nemen? Pegging is een fetish van vele mannen en het wordt tegenwoordig steeds normaler. Je hoeft je hier als man helemaal niet voor te schamen. De G-spot van de man bevindt zich in de anus en door stimulatie hiervan kun jij orgasmes beleven die je op geen enkele andere manier kunt beleven.

Anaal met dildo

Het anaal inbrengen van een dildo gaat anders dan met een vaginale dildo. De vagina heeft natuurlijke lubricatie en daarom is het veel makkelijker om een dildo in te brengen. Wanneer je anaal gaat experimenten met een dildo raden wij aan om altijd glijmiddel te gebruiken. Dit is een stuk comfortabeler en zo beleef je er veel meer plezier en genot aan. Uiteraard kun je bij Sensual Vibes alle soorten dildo’s kopen.

Terug naar boven