Toen ik dit product voor me zag pakte het gelijk mijn aandacht. Op het eerste oog een elegant modeaccessoires, maar wat blijkt? Het is een draagbare vibrator! Als dat nou niet interessant is om eens meer over te weten, haha. Crave Vesper heeft dus een tijd geleden een crowd-funding campagne opgestart om dit product mee te kunnen financieren. Dit bleek al snel een succes en nu is dit seksspeeltje op de markt in de volgende beschikbare kleuren: Goud, roze goud en zilver. Een kleine discrete draagbare bullet vibrator dus. Een hele mondvol.

Uiterlijk

Qua uiterlijk heeft het wat weg van een kogel wat uit een scherpsschuttersgeweer komt. Of gewoon een moderne spijker. Mocht iemand vragen wat jij om je nek hebt hangen dan zou je met deze smoezen best mee weg kunnen komen. Wat zij niet weten, is dat jij een bullet vibrator om je nek hebt hangen. En nog een hele mooie en gebruiksvriendelijke ook. Het speeltje kan worden aangezet door 1 simpele druk op de knop waarna je de keuze hebt uit 4 standen: laag, medium, hoog en pulserend. Verwacht geen intense vibraties zoals je deze gewend bent van een wand massager maar de motor is zeker krachtig genoeg om je tot een climax te laten komen.

Reinigen

Het speeltje is gemakkelijk schoon te maken maar let er wel op dat deze alleen spatvrij is en dus niet geheel waterdicht. Het speeltje komt verder in een nette verpakking inclusief opbergzakje en een USB-kabel om de Crave Vesper mee op te laden. De batterij gaat ongeveer 30 minuten mee voordat deze weer moet worden opgeladen. Dat moet voldoende zijn wanneer jij stiekem ergens gebruik wilt maken van dit speeltje, toch?

Discreet te bestellen op Sensual Vibes

Ben jij nieuwsgierig geworden en lijkt het jou spannend om met zo een accessoires in het openbaar te lopen? De Vesper van Crave is vanaf 70 euro te verkrijgen op onze Sensual Vibes webshop.

Geef een reactie