Als jij van plan bent je eerste dildo te kopen weet je waarschijnlijk niet waar te beginnen. Je hoeft maar een winkel te bezoeken of een online store open te hebben en je ziet op het eerste gezicht een oneindige keuze. Dildo’s in de vorm van een penis, raket of in welke vorm dan ook. En dan niet te vergeten dat je ook nog factoren hebt zoals de maat, materiaal en de betaalbaarheid van de dildo. Want vaak wil je niet meer dan 50 euro uitgeven aan jouw eerste dildo. Waarom niet? Omdat de kans groot is dat je na verloop van tijd groter wilt of de vorm toch niet voor jou weggelegd is.

Grootte

Een goede richtlijn voor het kiezen van de juiste maat is om na te gaan wat jij al hebt ervaren in je vagina of anus. Denk na over jouw lekkerste avond seks (solo, of juist met je partner) en wat je toen zo lekker vond. Kwam het doordat de top van de penis je g-spot stimuleerde of vond je het vullende gevoel zo lekker? Wanneer jij van het vullende gevoel houdt raden wij aan om voor een dildo te gaan met ongeveer 4 cm in diameter. Heb jij nog geen ervaring met een dildo/penis? Ga dan voor een dildo met een diameter van 2,5 cm.

Materiaal

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: koop geen dildo die gemaakt is van jelly, rubber, PVC, cyberskin of iets soortgelijks wat wordt gebruikt in middenklasse ultra-realistische dildo’s. Vaak zijn deze dildo’s niet erg goed gemaakt en kunnen weekmakers bevatten welke weer schadelijk kunnen zijn voor jouw lichaam. Ook zijn deze materialen poreus wat betekent dat je de speeltjes niet kunt delen met andere en lastiger schoon te maken zijn. Wat wij aanraden is om een speeltje te kopen welke is gemaakt van siliconen. Siliconen gaat erg lang mee, zijn niet poreus en voelt zacht/realistischer aan.

Vind jij een siliconen dildo op dit moment te duur? Kijk dan naar een glazen dildo. Meer weten over de verschillende modellen dildo’s? Lees hier dan verder op de dildo kopen pagina.

Zacht of hard?

Om te beginnen wil je een dildo dat én comfortabel is én hard genoeg voor een lekker penetrerend gevoel. Wanneer je op zoekt bent naar G-spot stimulatie is een hardere dildo nodig. Kijk dus naar een dildo gemaakt van stevige siliconen of een dildo die is gemaakt van glas.

Textuur?

Een dildo komt in verschilende texturen. Glad, rimpelig of eentje met randen. Sommige houden weer van een dildo die ‘bumpy’ aanvoelt. Het beste kun je beginnen met een dildo die glad aanvoelt zodat jij zeker weet wat je kunt verwachten.

Direct bestellen bij Sensual Vibes

Ben jij iets wijzer geworden van dit artikel? Wij hopen van wel ☺ Maar stel gerust al je vragen en onze klantenservice zal je graag van dienst zijn. Benieuwd naar wat wij in ons assortiment hebben? Kijk dan hier. Bestel je eerste dildo op werkdagen voor 23:00 en ontvang je product morgen in huis. Snel met een discrete rekening en verzending van je pakket.

Geef een reactie