Hoe gebruik je een masturbator?

Een stroker of masturbator heeft veel voordelen ten opzichte van het masturberen met behulp van je handen. Het voelt realistischer en zachter aan en zijn in meerdere varianten te kopen. Heb jij voor het eerst zo een seksspeeltje gekocht en wil je graag meteen het beste eruit halen? Wij hebben wat tips voor je om volop te kunnen genieten van je nieuwe masturbator.

Fleshlight of een kunstvagina

Als jij een fleshlight hebt zoals de Fleshlight Girls – Jenna Haze Obsession dan is het redelijk duidelijk hoe jij het beste hiervan kunt genieten. Maar heb jij nou net een kunstvagina * gekocht dan kunnen wij ons voorstellen dat jij nog zoekende bent naar hoe je dit kan gebruiken. Het kan iets van de fantasie wegnemen door gewoon het product vast te houden. Door de kunstvagina te positioneren tussen 2 grote kussens en deze met een touw of riem vast te binden aan het bed heb je een realistischere setting.

Glijmiddel

Om er zeker van te zijn dat de masturbator goed over de penis glijdt moet deze goed ingesmeerd worden met glijmiddel. Bij te weinig glijmiddel kan het oncomfortabel aanvoelen en teveel glijmiddel is eigenlijk nooit een probleem. Zorg er dus altijd voor dat zowel de binnenkant van de masturbator als je penis ingesmeerd zijn met glijmiddel. Let wel goed op waarvan het materiaal is gebruikt. Een masturbator is vaak gemaakt van materialen die niet goed reageren in combinatie met glijmiddel op basis van siliconen. Gebruik voor de zekerheid dus altijd een glijmiddel op waterbasis zoals de *productlink*.

Hoe gebruik je het beste een masturbator

Natuurlijk, misschien vind jij het wel fijn om gewoon de masturbator om je penis te schuiven en meteen aan de slag te gaan. Hierin is iedereen anders. Maar wil jij het beste uit je masturbator halen dan hebben wij hier enkele tips.

  1. Gebruik een glijmiddel op waterbasis en wrijf hier zowel de binnenkant van je seksspeeltje mee in, als je penis. Dit zorgt ervoor dat de oncomfortabele frictie verdwijnt en het de sensitiviteit verhoogt.
  2. De meeste masturbators hebben een cirkelvormige ingang. Deze lijkt klein maar zet zich uit bij het gebruik hiervan. Schuif de masturbator over je penis en ga aan de slag. Je zou kunnen beginnen door alleen de top van je penis te stimuleren voordat je dieper gaat. Dit is om de seks te varieren en je langer van de masturbeer sessie kunt genieten.
  3. Masturbators of strokers die zijn gemaakt van zacht materiaal kun je vaak harder of zachter vastpakken om zo de druk/strakheid aan te passen. Fleshlights hebben vaak een schroefdeksel waarmee je de zuigkracht kunt instellen.
  4. Schuif het seksspeeltje heen en weer totdat jij je climax bereikt. Als dit je eerste keer is dat je gebruik maakt van een stroker of masturbator kan het zijn dat je sneller komt dan normaal. Maar na verloop van tijd zal door het gebruik van dit speeltje je uithoudingsvermogen alleen maar omhoog gaan.

Hou het schoon

Na het gebruik hoor je de masturbator meteen schoon te maken. Let wel goed op in de beschrijving van jouw seksspeeltje hoe dit het beste gedaan wordt. Omdat de masturbators van ultra-realistisch materiaal worden gemaakt is dit materiaal soms te gevoelig om schoon te maken met zeep. Veel seksspeeltjes komen dan ook met een eigen schoonmaak poeder maar je kunt ook maiszetmeel gebruiken. Dit is voor een euro te koop bij de supermarkt en genoeg voor de rest van je leven.

Geef een reactie