Sex Toy van de maand Oktober Sensevibe

Afwisseling is een serieuze behoefte bij de meeste mensen. Of het nu gaat om werk, eten of jawel: een seksspeeltje. Voor diegene die op zoek zijn naar inspiratie voor een volgende aankoop zullen wij elke maand een sekspeeltje kort bespreken. Soms een volledig nieuw product maar soms een vergeten product wat zeker in jouw slaapkamer thuis hoort. Deze maand: de SenseVibe van SenseMax.

Toen wij de SenseVibe opende viel meteen de strakke verpakking op. Qua design zit het wel goed als je van een elegant uiterlijk houdt.  De SenseVibe zelf komt in een prachtige plastic opbergdoos in de vorm van een brillenkoker. Deze dient tegelijk als oplader voor jouw speeltje. Berg de vibrator op in het opbergdoosje en sluit deze aan met een usb-kabel. De vibrator laadt op terwijl het opgeborgen is!

Sensevibe opbergdoos

Met 3,5 cm in diameter en een inbrengbaar deel van 10 cm is het een redelijk formaat. Daarnaast beschikt het over 8 verschillende trilpatronen en 18 intensiteitsniveaus (!). Als duo-vibrator moet de SenseVibe heel wat mensen tevreden kunnen stellen. Het inbrengbaar deel heeft een interne motor voor diepe krachtige trillingen om de G-Spot mee te kunnen stimuleren. Wil je tegelijk de clitoris stimuleren dan kan dat heel gemakkelijk. Het uiteinde heeft een flexibele hals en een externe motor welke je op de clitoris kan richten. Wil jij deze onder de douche gebruiken of samen met je partner in bad? Dan is dat geen probleem want de vibrator is volledig waterdicht.

Ben jij erg nieuwsgierig naar de SenseVibe maar wil je net iets extra’s? Kijk dan naar de SenseVibe Warm. Deze variant heeft een inbrengbaar deel wat opwarmt tot 43 graden celcius. Ook erg lekker om met de staaf de clitoris mee te stimuleren.

Verkrijgbaar op SensualVibes.nl

Direct de SenseVibe bestellen op Sensual Vibes? Maak dan gebruik van de kortingscode (TOYMAAND10) en ontvang alleen deze maand nog 10% korting op de SenseVibe of SenseVibe Warm. Bestel voor 23:00 op SensualVibes.nl en ontvang jouw artikel morgen in huis.

 

Geef een reactie