Jouw eerste vibrator kopen

Het is erg spannend om je eerste vibrator te kopen en misschien ben je wel een beetje zenuwachtig. Waar moet je nou eigenlijk allemaal op letten bij het kopen van een vibrator? Wat voor verschillende vibrators zijn er? Welke vibrator past het beste bij jou? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je hier.

Stap 1: Bedenk waar je hem voor wilt gebruiken

Het eerste waar je aan moet denken is hoe je jouw vibrator wilt gebruiken. Wil je hem vooral alleen gebruiken? Wil je dat jouw partner hem op jou gebruikt? Of wil je hem samen met jouw partner gebruiken? Voor jouw eerste vibrator raden wij aan om er eentje te kopen die je individueel gebruikt. Het is in je eentje makkelijker om uit te vinden wat jij lekker vindt en wat het beste bij jou past.

Stap 2: Leer wat voor soort stimulatie jij lekker vindt

Om lekker te kunnen genieten van een vibrator is het wel een vereiste dat je je eigen lichaam goed kent. De beste manier om jouw lichaam te leren kennen is door te masturberen. Vind je het lekker om je te focussen op je clitoris? Hou je ervan om een paar vingers in jezelf te stoppen? Vind je het lekker om je g-spot te stimuleren? Er zijn geen goede of slechte antwoorden bij dit soort vragen. Elk lichaam is anders en iedereen houdt van andere dingen.

Best wel veel vibrators hebben de vorm van een penis. Dit betekent niet dat het het beste bij jouw lichaam past. Al ziet het er misschien lekker uit. Slechts 30% van alle vrouwen kan klaarkomen door penetratie. De overige 70% heeft clitorale stimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen.

Met dit als uitgangspunt kun je een gevoel krijgen voor wat jij lekker vindt. Hou je van directe of indirecte stimulatie van de clitoris? Bij sommige vrouwen is de clitoris zo gevoelig dat het aanraken van je clitoris soms wat pijn doet. Heb jij hier geen last van? Dan is eigenlijk elke vibrator die de clitoris stimuleert goed voor jou.

Stap 3: Let op de veiligheid van het materiaal

De seksindustrie is een vrij ongereguleerde markt met veel louche bedrijven die goedkope producten verkopen die niet deugen. Een product die kapot gaat is vervelend, maar een product die de verkeerde materialen bevat kan slecht zijn voor je gezondheid. Veel bedrijven gebruiken mazen in de wet om zo heel goedkoop hun speeltjes te kunnen produceren. Hierbij gebruiken ze echter gevaarlijke soort siliconen en andere materialen die niet goed zijn voor jouw lichaam.

Let dus goed op het materiaal waar jouw speeltje van gemaakt is. Twijfel je? Sensual Vibes heeft uiteraard alleen maar sex toys in het assortiment die veilig zijn. Wij hebben voor jou enkel en alleen de beste en meest veilige speeltjes uitgezocht.

Stap 4: Het ritme van de vibraties

Één van de redenen dat vibrators zo geweldig zijn is dat ze jou kunnen stimuleren op een manier die een menselijke hand dat niet kan. Veel vibrators hebben verschillende standjes of ritmes.

Het is lastig om te weten welk ritme jij het lekkerste vindt, zelfs al heb je veel ervaring met masturberen. Daarom raden wij aan om een vibrator te kopen die je op meerdere ritmes in kunt stellen. Ook zijn er vibrators waarbij het ritme zelf programmeerbaar is. Daarmee kun je het ritme van de trillingen precies afstellen op jouw wensen

Stap 5: Wil jij direct experimenteren?

Wil je een vibrator die meer dan alleen de clitoris stimuleert? Dan zijn daar zeker goede opties voor. Je kunt een g-spot vibrator of een anale vibrator nemen om respectievelijk de g-spot of de anus te stimuleren. Daarmee zijn de drie basistypes vibrators beschreven.

Dan zijn er nog de meer geavanceerde vibrators. Wil jij meer dan één plek tegelijk stimuleren? Om jouw clitoris en g-spot tegelijkertijd te stimuleren is er de rabbit vibrator. Wil je daar bovenop ook nog eens anale stimulatie voor driedubbel genot? Dan is de tarzan vibrator wat voor jou. Deze twee types vibrator zijn vaak wat groter en deze maken ook wat meer geluid, omdat er meerdere motortjes in zitten.

Stap 6: Maak de investering

Je weet nu wat de verschillende keuzes zijn. Meer dan 50% van de vrouwen hebben wel eens een vibrator gebruikt. Je bent dus zeker niet de enige. Een goede premium vibrator kost al gauw in de buurt van de 100 euro. Dit is met een goede reden, voor kwaliteit betaal je. Dan heb je een vibrator van een erkend merk, gemaakt van veilig materiaal en hij produceert weinig geluid. Durf de stap te zetten en investeer in jezelf en in jouw lichaam en genot.

Geef een reactie